• $32,3719
  • 35,0303
  • 2325.42
  • 9120.41
15 Ocak 2021 Cuma 21:58 | Son Güncelleme:

Son Yaz 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz 3.son bölümde neler yaşandı?

Son Yaz 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı" Son Yaz 3.son bölümde neler yaşandı"

Son Yaz yepyeni bir bölüm ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Fox Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz'ın merakla beklenen 3. son bölümün ardından 4. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Son Yaz 3.yeni bölümünde Emel, kız kardeşinin tarafını tutarken Metin, bacanağı Selim'e gizliden de olsa yardım edecektir.

Son Yaz dizisi 3. son bölümün ardından 4. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Son Yaz 3. bölümünde Ailecek bir araya geldikleri ilk gün çocuklar boşanacaklarını öğreneceklerdir. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Son Yaz dizisi 3. son bölüm detayı, oyuncu kadrosu ve son bölümde yaşananlar haberimizde... 

SON YAZ 4.BÖLÜM FRAGMANI

Son Yaz dizisi 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacakatır.

SON YAZ 3.BÖLÜM FRAGMANI

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canan, Selim’in onun kararlarına hiç saygı duymadığını anladığından, Selim’e çok öfkelidir ve öfkesini içinde artık tutamamaktadır. Selim’e, onun oyununa gelmeyeceğini, onun için yalan söylemeyeceğini söyler.

Ailecek bir araya geldikleri ilk gün çocuklar boşanacaklarını öğreneceklerdir. Selim, Canan’ı bu defa ikna etmenin hiç kolay olmayacağını fark eder. Tanıdığı en mutlu çiftten, Emel ve Metin’den ona yardım etmelerini ister. Emel, kız kardeşinin tarafını tutarken Metin, bacanağı Selim’e gizliden de olsa yardım edecektir.

Akgün, yapayalnız kalmıştır. Gideceği hiçbir yer olmadığı için savcının evinde kalmış olsa da bu durumu gururuna yedirememektedir. Adalet Sitesi’nden kaçmalı, yoluna tek başına devam etmelidir ve bunu yaparken de öldürülmemeyi başarmalıdır.

Akgün, bir çıkış yolu ararken, İstanbul’dan tanıdık bir yüzle karşılaşması, bütün sorunlarını çözebilecek bir fırsat olarak karşısına çıkar. Ancak işler kontrolden çıkar ve karşısına çıkan bu fırsat Akgün’ün ve hiç istemediği halde Yağmur’un başını derde sokacak bir belaya dönüşür.

Son Yaz 2. yeni bölüm fragmanı FOX TV izleyicisiyle buluştu! İşte son bölümde yaşananlar

SON YAZ KARAKTERLERİ

Akgün Gökalp Taşkın-Alperen Duymaz

Fevri ve tehlikeli, duygusal ve çocuksu bir tip olan Akgün; aynı zamanda sıcakkanlı, rahat, eğlenceli ve çapkın. İkna kabiliyeti yüksek ve şeytan tüyü olan bir genç.

Babası Selçuk Taşkın, son 8 yıldır hapiste olan ünlü bir mafya babası. Annesi ise, Akgün henüz 10 yaşındayken, beraber gittikleri bir tatilde, Akgün’ün yanında, babasının düşmanları tarafından öldürülmüş.

Akgün, lükse düşkün olmasına rağmen, babası hapse düştükten sonra, yaşam standardı oldukça düşmüş. Tekrar eskiye dönmek için hevesli ve çok hırslı. Bunun için görünüşünün önemli olduğunu düşünüyor. İmajına önem veriyor, şatafatı ve gösterişi çok seviyor. Yaşı küçük olmasına rağmen, iş adamı gibi görünmeye çalışıyor... Ancak Selim, hayatına girdikten sonra Akgün’ün saatine, telefonuna el koyuyor. Çeşme’ye gelirken, yanına tek bir çantasını alabiliyor Akgün…

Son Yaz Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan kimdir hikayesi ne? Son Yaz Yağmur kimdir, kaç yaşında?

Selim Kara - Ali Atay

İşine çok düşkün bir savcı. Çeşme’deki ailesinden ayrı, İstanbul’da tek başına yaşıyor. Dürüst, güvenilir, çalışkan, karizmatik, sabit fikirli, zeki, soğukkanlı, sabırlı, adil, sevgisini çok kolay gösteremeyen bir adam. Çok konuşmaktan hoşlanmıyor. Özellikle kendisiyle ilgili konularda… İnsan ilişkilerinde başarılı değil. İnsanlar Selim’e saygı duymakla beraber hep bir miktar korkuyorlar ondan. Selim, bunu özellikle yapmıyor aslında hatta çoğu zaman karşısındakinin ondan çekindiğinin farkında bile değil.

İnandığı şeyleri savunurken son derece inatçı ve kavgacı Selim. İstediklerini elde etmek konusunda kararlı… Genelde bir plan dahilinde stratejisini belirliyor. Karşı tarafı ustalıkla manipüle ediyor. Yalnız bir adam... Selim’in duvarlarını aşmak çok zor. Geçmişi ile ilgili konularda tam bir kapalı kutu. Hatta karısı Canan’ın bile Selim’in geçmişiyle ilgili bilmediği çok önemli sırları var. Karısını ve çocukları çok seviyor olmasına rağmen, onları çok ihmal etmiş ve şimdi ailesini kaybetmekle karşı karşıya geliyor.

Alperen Duymaz nereli, hangi dizilerde oynadı? Son Yaz'ın Akgün'ü Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında?

Canan Kara -Funda Eryiğit

Selim Kara’nın 20 yıllık karısı, Yağmur ve Altay’ın annesi… Güzel, zarif, ince, kibar, sakin, yapıcı, duygusal, anlayışlı, akıllı, kararsız, alçakgönüllü, biraz içe kapanık, kendisine çok güvenmeyen bir kadın. Hayatı boyunca kocası Selim Kara’nın gölgesinde kalmış, fark etmeden yıllarını harcamış. Oysa bir zamanlar kızı Yağmur gibi tuttuğunu koparan, yırtıcı, idealist genç bir kızken, Selim’le tanışınca, hayatının seyri değişmiş.

Canan’ın en büyük handikabı; özgüven eksikliği. Kendini fazla hafife alıyor. Asla yeterli hissetmiyor. Oysa hisleri çok kuvvetli ve onları dinlese, haklı olduğunu anlayacak. Bugün Selim’in başarılı bir savcı olması da çocukların dürüst bireyler olarak yetişmiş olmaları da aslında tamamen Canan’ın başarısı...

Canan seneler sonra, mesleğine geri dönmeye karar verdiğinde, aslında hayata yeniden dönüyor. Selim’le yüzleşmesi ve boşanmaya karar vermesinden sonra, Canan zincirlerini kırıyor.

Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, hikayesi nedir? İşte Son Yaz ilk tanıtım fragmanı ve yeni gelişmeler

Yağmur Kara -Hafsanur Sancaktutan

Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkün, yardımsever, dominant, çalışkan, dürüst, sert, sabit fikirli, yaşından olgun, sorumluluk sahibi, korumacı, inatçı, lider ruhlu genç bir kız. Yağmur, her ne kadar babasına tepkili de olsa, aslında babasına çok benziyor. Anlaşması çok kolay bir karakter değil. Haklı olduğunu düşündüğü zaman, dünya yıkılsa kimseyi dinlemiyor. Dediğim dedik bir kız... Canan’ın kendine olan güvensizliği, Yağmur’un fazla sorumluluk yüklenmesine sebep olmuş. Yağmur, ailesiyle ilgili, aslında taşıyacağından fazla sorumluluğu yükleniyor sürekli. Bu da onu hırçınlaştırıyor. Son yaz 4. bölüm fragmanı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi