• $32,3512
  • 35,1655
  • 2309.19
  • 9079.97
30 Mayıs 2021 Pazar 11:03 | Son Güncelleme:

Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşındadır? Gökhan Tepe nereli, evli mi, eşi kimdir?

Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşındadır" Gökhan Tepe nereli, evli mi, eşi kimdir"

Gökhan Tepe, dün akşam İbo Show'a konuk oldu. Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşındadır? Gökhan Tepe aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 8 Şubat 1978 Kartal, İstanbul doğumlu olan Gökhan Tepe, ilkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müsikisi Devlet Konservatuarı'na girdi. İşte hakkında merak edilenler...

Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen müzik ve eğlence programı İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Gökhan Tepe de yer alıyor. Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşındadır? Gökhan Tepe aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 8 Şubat 1978 Kartal, İstanbul doğumlu olan Gökhan Tepe, ilkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu...

GÖKHAN TEPE KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

8 Şubat 1978 Kartal, İstanbul doğumlu olan Gökhan Tepe, ilkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girdi.

Gökhan Tepe, 1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus'un yaptığı "Çöz Beni" adlı albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan "Dönmem", "Bayıldım", "Aşk Belası", "Zor Gelir" ve "Çöl Çiçeği" adlı parçalarına klip çekti. Ardından 1999 yılında ikinci albümü "Canözüm" piyasaya çıktı. Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu'nun yaptığı albümde, albüme ismini veren "Canözüm" adlı parça ile çıkış yaptı. Bu albümden kliplenen bir diğer şarkı da "Sevmeler Yasak Bana" isimli şarkı oldu.

2002 yılına gelindiğinde Gökhan Tepe, "Belki Hüzün Belki De Aşk" adlı albümü müzikseverlerle buluştu. Yine bu albümde yer alan "Annem" ve "Tanrım Affeder Mi?" kısa sürede listelerde üst sıralara tırmandı. Bu albümde aynı zamanda söz ve müziği sanatçıya ait birçok parça bulunuyordu.

Müziğe 4 yıl ara verdikten sonra Gökhan Tepe, 2006 yılının Temmuz ayında "Yürü Yüreğim" adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Sanatçının müzik yaşamından önemli bir yere sahip olan bu albümde, albüme adını veren "Yürü Yüreğim"in yanı sıra "İnsanoğlu" ve "Gel Aşkım" adlı parçalara klip çekildi. Gökhan Tepe, kendi albümünde yer alan parçalarının yanında başka sanatçılar için beste çalışmaları da yaptı.

Gökhan Tepe'nin müzik çalışmaları hızla devam ederken bir yandan da Show TV'de yayınlanan "Maçolar" adlı dizide Burhan Öçal ve Özlem Tekin ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyondaki bu başarısı üzerine ardından Kanal D'nin beğeni ile takip edilen dizisi "Elveda Derken"de Ece Uslu ve Burcu Kara gibi isimlerle başrolünü paylaştığı dizide yer aldı.

Gökhan Tepe, 2008 yılında "Vur" isimli albümünü DMC etiketiyle piyasaya sürdü ve bu albümden "Vur" ve "Çok Özlüyorum Seni" parçalarına video klip çekti.

Gökhan Tepe, 2011 yılında Aşk Sahnede albümünü çıkardı. "Kırmızı halı", "Yalan Olur", "Söz" gibi şarkılarına klip çekti.

2012 yılında yine prodüktörlüğünü üstlendiği yedinci albümü "Kendim Gibi"yi 14 Aralık 2012'de yayınladı. Gökhan Tepe, albümde "Tanrım Dert Vermesin", "Üç Kelime", "Adı Aşk Olsun" ve "Veda Makamı" şarkılarını klip çekti. Ebru Gündeş'e verdiği bestesi "Beyaz" ilk kez bu albümde Gökhan Tepe tarafından seslendirildi.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100'ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra farklı albümlerde de yer alan Gökhan Tepe, 2014 yılının sonlarına doğru "Gelsen De Anlatsam" şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Bu şarkı iki ay boyunca resmi radyo analiz raporlarına göre 1 numarada kalarak büyük bir başarı elde etti.

Gökhan Tepe, 14 Şubat 2015'de sevgililere özel şarkısı "Sonsuza Kadar" ile dijital müzik platformları üzerinden dinleyicilerle buluştu.

2015'in Mart ayında ise, Gökhan Tepe'nin müzik kariyerinin sekizinci albümü olan "Seninle Her Yere" yayınlandı. Bu albümden "Gelsen De Anlatsam" ve "Kader" şarkılarına video klip çekti.

GÖKHAN TEPE EVLİ Mİ?

Aylin Özer, ünlü şarkıcı Gökhan Tepe ile 2016'da evlendi. Çiftin Denizhan isminde bir çocukları var.

Mine Koşan kimdir, kaç yaşında? Mine Koşan aslen nereli, kaç kez evlendi?

Hakkı Bulut kimdir, kaç yaşındadır? Hakkı Bulut aslen nereli, eşi kimdir?

Vahdet Vural kimdir, kaç yaşındadır? Vahdet Vural aslen nereli?

Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında? Burcu Güneş aslen nereli, hiç evlendi mi?

  • Gökhan Tepe kimdir
  • Gökhan Tepe kaç yaşında
  • Gökhan Tepe aslen nereli
  • Gökhan Tepe eşi
  • Gökhan Tepe evli mi
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'