Daha önce dünyanın en kıllı kadınını görmüştük. Ayrıca ne kadar büyük zorluklar yaşadığına da tahmin edebiliyoruz. Şimdi de tabuları yıkma sırası erkekler. ABD'de yaşayan Larry Gomez'in vücudunun yüzde 98'i kıllarla kaplı ve dünyanın en kıllı adamı olarak biliniyor. 'Kurt Adam' olarak bilinen ve son derece nadir görülen rahatsızlığı olan Hiperlökoz'e sahip olan Gomez'in suratının neredeyse her tarafı kıllarla kaplı.
Gomez bu nedenlerle hayatının önemli bir kısmını psikolojik sorunlarla geçirmek zorunda kaldı. Dünyanın en kıllı adamı yıllardır basına konuşmaktan kaçınıyor, kendi halinde bir hayat sürüyordu...
2/10
Hastalığı yüzünden çocukken devamlı zorbalığa maruz kaldı ve dışlandı ancak şimdi bununla yaşamayı öğrenmiş durumda. Bunun nedeni ise Gomez'e göre oldukça basit...
3/10
Gomez, artık "dünyanın en kıllı adamı" olarak anılmaktan gurur duyduğunu söylüyor... Larry ayda bir kez kıllarını tamamen kesiyor ancak onların çok çabuk uzamasından da şikâyetçi.
4/10
Hastalık dünyada 100'den az kişiyi etkiliyor. Larry 2011 yıılında kendine daire ararken tanıştığı Alicia Martinez ile evlenmiş.
5/10
Hipertrikoz, cildin alışılmamış bir bölgesinde aşırı saç büyümesinde kendini gösteren bir hastalıktır ve bu amaçla yaş veya cinsiyette uygunsuzluk vardır. Klinik olarak, hipertrizoz konjenital (sınırlı ve genel) ve edinilen koşullarda farklılık göstermektedir. Bu hastalık baskın olarak etkiler kadınlar - yüzün ve vücudun diğer karakteristik olmayan kısımlarında erkek tüylülük görünür. En sık rastlanan form, ergenliğe erişen kadınlarda gelişen hipertrikozdur.
Edinsel hipertrikozun en yaygın görülen nedenleri şunlardır: menopoz sırasında ve gebelik sırasında hormonal arka planda değişiklikler, endokrin bezlerin (pituitary bezi, adrenal bezler, yumurtalıklar), polikistik yumurtalıklarda, çeşitli hormonal ilaçların (androjenler, kortikosteroidler, vb.) Uzun süreli kullanımı salgı fonksiyonlarının bozulması. Ayrıca, olağandışı aşırı saç büyümesi doğrudan epifiz ve tiroid bezinin bazı patolojileriyle ilişkilendirilebilir.
8/10
Ayrıca edinilen hipertrikozun nedenleri arasında çeşitli enfeksiyöz hastalıklar (özellikle stetomisinle uzun süreli tedavi ile), göğüs tümörleri, metabolik bozukluklar, sinir sistemi hastalıkları (epilepsi, ciddi psikoemotional deneyimler ve stres, sinir hasarı, beyin tümörü vb.) Bulunur. ) ..