• $32,3871
  • 35,11
  • 2326.51
  • 9121.71
4 Mart 2014 Salı 02:00 | Son Güncelleme:

Pensilvanya CHP, MHP ittifakı

Pensilvanya CHP, MHP ittifakı

Paralel yapının MHP ve CHP’yle ittifak halinde olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, "CHP ile MHP ruh ikiziydi, bunlara Pensilvanya da eklendi. Pensilvanya'dan milletimizin kanını sülük gibi emdiler" diye sert çıktı. 

MUHAMMET KUTLU - ISPARTA

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Niğde ve Osmaniye mitinglerinde paralel yapıya sert çıktı ve muhalefeti eleştirdi. Niğde'de halka seslenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Fethullah Gülen için "üç kafadar" benzetmesi yaptı. Başbakan Erdoğan'ın Niğde mitinginde verdiği mesajlar şöyle: 

OY PUSULASINI BİLE BULAMADI 
CHP'nin Genel Başkanı önceki gün çıkmış ‘AK Parti'ye oy verirseniz iki elim yakanızda’ diyor. Sen kimsin ya? Yahu sen geçen yerel seçimde İstanbul'da başkan adayıydın. İkametini koyduğun Kağıthane'nin ismini bile unuttun, "Kağıttepe" dedin. O seçimde kendine bile oy kullanamadın. Böyle bir zavallıdan bu ülkede idareci olabilir mi? Bunlar ne sandığı, ne milleti, ne de milletin yakasını bulabilirler. Tam aksine, milletin elleri bunların yakasında olacak. 

KIRK ÇÜRÜK YUMURTA 
MHP'nin Genel Başkanı çıkmış, ‘Nereye oy verirseniz verin, AK Parti'ye vermeyin’ diyor. Siyaseti millet için, hizmet için yapmayı öğrenemediler.  Bitlis'te beş parti bir olmuş. Bu beşinin toplam oyu zaten yüzde 7. Unutmayın, kırk çürük yumurtadan sağlam yumurta olmaz. Zannediyorlar ki biz bunu böyle yaparsak burada netice alırız, alamayacaksınız. Yıl 1998, yine bir 17 Aralık günü. Şimdi MHP milletvekili olan, Meclis Başkanvekili olan bir hanımefendi, gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla konuşmalarını yayınladı. (Meral Akşener) Faiziyle 26 milyar tazminat ödedi. MHP, yatacak yerin yok. Kasetle iftira siyaseti yapıyorsun. 

İTİKADI SAPKINLIK İÇİNDELER
NİĞDE’DEN sonra Osmaniye’ye giden Başbakan, burada da Fethullah Gülen’den “zat” diye bahsetti. Erdoğan şunları söyledi: Biz cami imamlarını bilirdik de şimdi bir de bunların kendilerine göre imamları var. Kainatın imamı var, Pensilvanya'da. Bakıyorsunuz, kıtaların imamları var, Afrika, Avrupa vesaire. Bir de Türkiye'deki kurumların imamı var. Ben de şaşırdım. Bunlar itikadi noktada da bir sapıklık içindeler. Bizim Miraç ile ilgili Kur’an-ı kerimde sure var. Ama bunlar ne yapıyorlar sevgili peygamberimizi Miraç’tan indir kamyonete bindir arkasından yürü bunlar tam Haşhaşi bunlara prim vermememiz lazım.  

3 KAFADARIN İŞİ GÜCÜ MONTAJ
CHP ile MHP ruh ikiziydi. Şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. Şimdi üç kafadar oldular. Bu üç kafadara, üç koyun verin kaybedip gelirler. Şimdi kendilerini kaset, montaj işine verdiler. Akılları sıra oradan bir şey kazanacaklar. Günlerdir hukuksuz dinlemeler, montajlar üzerinden alçakça siyaset üretiyorlar. Parti grup toplantılarında, meydanlarda, kürsülerde kaset siyaseti yapıyorlar.

KASET TÜCCARI OL
CHP'nin gündeminde hakaret, iftira, kaset var. Ey CHP'nin genel başkanı, genel müdür. Senden olsa olsa Tahtakale'de kaset tüccarı olur. Bu CHP, MHP, ‘AK Parti iktidarında ne yaptınız’ diyor. Elinize, gözüne, dizine dursun. Marmaray'ı, otoyolları, yüksek hızlı trenleri, eğitimde atılan adımları, hastanelerle donatılan Türkiye'yi görmüyor musun yahu?

AĞIZLARINDA İFTİRA VAR
Sabah akşam bunların gündeminde kaset var. Ağızlarında iftira, montaj, yalan var. Hiç merak etmeyin biz bu davaları tek tek açacağız. İnlerine gireceğiz inlerine, kaçmak yok. İnşallah bu illegal kasetler, bu montajlar, grup salonlarında dinletenlerden tazminatları toplayacağız. 

BAĞIŞLARIN DA HESABINI SORACAĞIZ
Kapılarınıza ablalar gelebilir. Çünkü bunların illerde ablaları var, imamları var. Cami imamı değil, meydan imamı. Bunlarla para toplarlar, kapı kapı dolaşırlar. Paraları makbuzsuz toplarlar. Akıbeti belli değil. Bunların da hesabını soracağız. Bunları da izleyeceğiz. Nerede ne var çıkacak meydana, er veya geç. Kapıyı çalanlara ‘Başka kapıya’ deyin. 

'PENSİLVANYA'DAN ÇAĞIRIN'
Kapınıza gelenlere deyin ki, 'Yüreğiniz varsa, CHP'nin gölgesinde, MHP'nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin' deyin. Ve partinize de genel başkan arıyorsanız Pensilvanya'da zaten çağırın onu gelsin Türkiye'ye. Türkiye onun vatanı değil mi, vatanıysa çıksın gelsin. Niye gelemiyor, gelsin. Onun vatanı Amerika mı, çıksın Türkiye'ye gelsin. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var. Bu da sorulacak. 

MİLLETİMİZİ SÜLÜK GİBİ EMDİLER
Pensilvanya'daki işadamları, Türkiye'nin gücünü, itibarını yükselttiğimiz için bize karşılar. Bunların dershanelerinde okuyan yavrularınız varsa alın. Milletimizi sülük gibi emdiler. Sülük bunlardan faziletlidir. Sülük zararlı kanı emer, bunlar faydalı kanı emer. Bunların kimlerle hareket ettiğini, kimlerin değirmenine su taşıdığını, kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünü lütfen görün. 
 

ZALİM İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Niğde konuşmasını Said-i Nursi'nin ünlü "Zalimler için yaşasın Cehennem" sözüyle bitirdi. 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi