• $32,3695
  • 34,9617
  • 2325.4
  • 9079.97
14 Mart 2021 Pazar 13:56 | Son Güncelleme:

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor" Teşkilat dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var"

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisiyle Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Teşkilat konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile büyük bir heyecanla beklenen Teşkilat dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek Teşkilat dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Teşkilat dizisi nerede çekiliyor? Teşkilat konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Teşkilat dizisine dair tüm detayları sizler için derledik...

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde "kötü adamların" kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

TEŞKİLAT KONUSU NEDİR?

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul kimdir? Çağlar Ertuğrul kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

"Teşkilat" dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Deniz Baysal Yurtçu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı 'Teşkilat'ın ilk tanıtımı, diziye dair merakı arttırarak kısa sürede büyük ilgi gördü.

TEŞKİLAT 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?


YEDİ OLAĞANÜSTÜ KAHRAMANIN VATAN SEVDASI EKRANA KİLİTLEYECEK!

Türkiye'ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye'nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

"SİZE ÖLMEYİ TEKLİF EDİYORUM"

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve "resmen" ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan'la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek her birine, kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini "ölmüş bilmesi" gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder...

GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLUN BAŞINDA

Teşkilatın en iyi istihbaratçılarını bir araya getiren bu ekibin liderliği için teşkilatın en gözde ismi Serdar Kılıçaslan (Çağlar Ertuğrul) seçilir. Serdar, vatan sevgisi ile aşkı Ceren (Ezgi Eyüboğlu) arasında kalırken (çünkü bu görevin gereği Ceren de Serdar'ı 'ölmüş' bilecektir) her biri kendi alanında uzmanlaşmış istihbaratçılardan oluşan ekibin diğer üyeleri de geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerinin farkına varırlar.

Ramo 35. son bölüm full izle! Ramo 35. bölüm tek parça izle!

Arka Sokaklar 580. son bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar 580. son bölüm kesintisiz izleme linki!

Safiye'nin İnci'ye tokadı kulakları çınlattı! Masumlar Apartmanı 25. bölüm fragmanı olay yarattı!

Kardeşlerim 3. bölüm izle! Kardeşlerim son bölüm izle tek parça!

Gönül Dağı 19. bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm tek parça izle!

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı