• $32,3941
  • 35,1103
  • 2326.7
  • 9109.46
8 Mart 2021 Pazartesi 10:59 | Son Güncelleme:

Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul nereli, sevgilisi kim?

Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında" Çağlar Ertuğrul nereli, sevgilisi kim"

Çağlar Ertuğrul, TRT 1'de dün akşam ekrana gelen Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veriyor. 1987 yılında İzmir Karşıyaka'da doğan Ertuğrul, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk, Medcezir gibi yapımlarda yer almıştır. Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul nereli, sevgilisi kim?

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veriyor. Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanacak olan yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. İzmir, Karşıya doğumlu oyuncu Koç Üniversitesi makine mühendisliği bölümünü okumuştur. İlk tiyatro oyununu ise bu okulda oynamıştır. Peki, Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul kimdir? Çağlar Ertuğrul kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

TEŞKİLAT'IN SERDAR'I ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir, Benim İçin Üzülme ve Afili Aşk gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı. 2016 yılında, tanınmasına vesile olan Dağ filminin devamı olan, Dağ II filminde "Oğuz Çağlar" rolünde tekrar karşımıza çıkan Çağlar Ertuğrul, son olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde "Yağız Egemen" rolünde oynamaktadır. Genç oyuncunun son yer aldığı film projesi ise 2018 yılında vizyona giren "Ailecek Şaşkınız" filmi olmuştur.

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, pandemi dönemini birlikte geçirdiği 3 yıllık sevgilisi Kayla Manukyan'dan ayrıldı. Çağlar, İzmir'deki ailesinin yanına gitti. Karantina döneminde ünlü bir çift daha ilişkisine noktayı koydu

ÖDÜLLER

2018 Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Erkek Dizi Oyuncusu

2019 Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Erkek Sinema oyuncusu

MGD 24. Altın Objektif Ödülleri En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu

1. Mutluluğun Adresi Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu

2020 8. Ayaklı Gazete Ödülleri En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu

Teşkilat'ın Mete'si Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında? Mesut Akusta nereli, eşi kim?

Tuncer Salman kimdir, kaç yaşında? Teşkilat'ın Hakkı'sı Tuncer Salman nereli, eşi kim?

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Deniz Baysal Yurtçu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu nereli, dizileri neler?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi