• $32,3792
  • 35,0321
  • 2325.93
  • 9101.58
11 Ocak 2021 Pazartesi 21:42 | Son Güncelleme:

Menajerimi Ara 21.yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte Menajerimi Ara 21.bölüm ön izleme görüntüleri

Menajerimi Ara 21.yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak" İşte Menajerimi Ara 21.bölüm ön izleme görüntüleri

Menajerimi Ara 20. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Menajerimi Ara 21. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara 20. son bölümünde Kıraç'ın, Dicle'nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans'ta bütün taşları yerinden oynatır.


Menajerimi Ara 21. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Her Pazar akşamı Star Tv'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi bu hafta 20. son bölümüyle ekran başındaki izleyenleri etkisi altına aldı. Süpriz dolu sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Menajerimi Ara 21. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde. 

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi kısa sürede en çok sevilen dizilerden bir tanesi oldu. Birçok insan Menajerimi Ara dizisini canlı izlemek istiyor. Yayın gününde canlı izlenen dizinin internet sitesinde de daha sonra izleme seçeneği bulunuyor.

Menajerimi Ara, Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ali Bilgin'in yaptığı, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından senaryosu kaleme alınan Türk yapımı televizyon dizisi. Drama ve komediyi harmanlayan dizi, prestijli bir yetenek ajansında yaşananları merkeze alıyor.

MENAJERİMİ ARA 21.BÖLÜM ÖN İZLEME

MENAJERİMİ ARA 21.BÖLÜM FRAGMANI

Menajerimi Ara dizisi 21. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman Star Tv ekranlarında yayına girmesiyle birilkte haberimizdeki yerini alacaktır.

MENAJERİMİ ARA 20. BÖLÜMÜN KONUSU

Kıraç’ın, Dicle’nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans’ta bütün taşları yerinden oynatır. Mayda ve Beren’le yüzleşen Kıraç’ın tek sınavı ailesi değildir. Serkan’ın köşeye sıkıştırmasıyla Kıraç’ın ajanstaki geleceği tehlikeye girer. Yaşananlardan sonra herkesin büyük tepkisiyle karşılaşan Dicle, bir yandan babası Kıraç’ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer. Barış, bu mücadelede Dicle’nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle’yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris’in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

MENAJERİMİ ARA’DA FERİS VE SERKAN’IN ROMANTİK ANLARI

Oyuncuların ışıltılı dünyalarının iç yüzünü gözler önüne seren Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın setinde romantik anlar yaşandı.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın setinde yağan kar romantik anlara sebep oldu. Serhat Teoman’ın canlandırdığı ‘Serkan’ karakterinin Canan Ergüder’in oynadığı ‘Feris’ karakterini yemeğe çıkarmaya ikna etmek için yağdırdığı kırmızı kar, izleyenlere romantik anlar yaşatacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Menajerimi Ara 20.yeni bölüm fragmanı izlecisiyle buluştu! Menajerimi Ara yeni bölümde neler olacak?

Menajerimi Ara dizi hikayesi nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Menajerimi Ara yeni 17. bölüm fragman görüntüleri izlendi

Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Menajerimi Ara Melis Birkan nereli, eşi kim?

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı