• $32,3898
  • 35,0592
  • 2326.49
  • 9142.4
11 Ocak 2021 Pazartesi 22:02 | Son Güncelleme:

Alina Boz kaç yaşında, aslen nereli? Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir?

Alina Boz kaç yaşında, aslen nereli" Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir"

Alina Boz, ATV'nin yeni dizisi Maraşlı ile ekrana geliyor. Dizide bir fotoğraf sanatçısına hayat verecek Boz, izleyenlerden tam not alacak gibi duruyor. Paramparça dizisi ile yıldızı parlayan daha sonra Elimi Bırakma ve Netflix'in Aşk dizilerinde yer aldı. Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında, nereli?

Alina Boz, Maraşlı dizisinde fotoğraf sanatçısı olan Mahur karakterine hayat verecek. Oyunculuk kariyerine Cesur Hemşire dizisi ile başlayan Boz'un yıldızı Paramparça dizisi ile parlamıştır. Elimi Bırakma, Vatanım Sensin, Aşk 101 gibi yapımlarla ekran karşına çıkmış ve seyirci tarafından çok beğenilmiştir. Peki, Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında, aslen nereli?

MARAŞLI'NIN MAHUR'U KİMDİR?

30'lu yaşlarında, güzel, zeki ve entelektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul'da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998'da Rusya'nin başkenti Moskova'da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.

Oyunculuk kariyerine yaşında 2013 yılında on beş yaşında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. 2014 yılında çalıştı. Paramparça dizisinde Hazal olarak,oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte çalıştı. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakteriyle. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı.

Maraşlı dizisi Burak Deniz kimdir? Burak Deniz kaç yaşında, nereli?

Maraşlı Necati kimdir? Maraşlı'nın Necati'si Serhat Kılıç kimdir, kaç yaşında?

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten kimdir? Melis İşiten kaç yaşında, nereli?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi