• $32,3841
  • 35,0479
  • 2326.44
  • 9142.4
12 Ocak 2021 Salı 10:30 | Son Güncelleme:

Maraşlı Necati kimdir? Maraşlı'nın Necati'si Serhat Kılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Maraşlı Necati kimdir" Maraşlı'nın Necati'si Serhat Kılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli"

Bu akşam Atv'de yayın hayatına başlayacak olan Maraşlı dizisi hakkında araştırmalar hız kazandı. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı Maraşlı'da Necati karakteri de dikkat çekti. Maraşlı dizisinde Necati'yi Serhat Kılıç canlandırıyor. Peki, Maraşlı Necati kimdir? Maraşlı'nın Necati'si Serhat Kılıç kimdir, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Atv'nin yeni dizisi Maraşlı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekiyor. Dizide Necati karakterini canlandıracak olan Serhat Kılıç ise şüphesiz öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Maraşlı Necati kimdir? Maraşlı'nın Necati'si Serhat Kılıç kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar..

MARAŞLI NECATİ KİMDİR?

35 yaşındadır. İlhan'ın küçüğü, Mahur'un büyüğüdür. Entelektüel ve karizmatik bir adamdır her şeye rağmen. Serseri görünüşlüdür. Tam bir tutunamayan, ayrıca da alkoliktir. Sabah akşam durmadan elinde matarasıyla içmektedir.

SERHAT KILIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Serhat Kılıç, 8 Temmuz 1975 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1994'te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandı. 1998 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak bu okuldan mezun oldu. Kariyeri boyunca Anadolu’nun farklı yerlerinde turneye çıkan oyuncunun, ilk profesyonel oyunu Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Rutkay Aziz rejisiyle 1998 Ariel Doffman'ın Kayıplar (Dullar) adlı oyunudur.

1999 - 2000 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Aynı yıllarda, Diyarbakır Şehir Tiyatroları'nda sahne ve oyunculuk dersleri verdi ve bu kurumda Barış Adası adlı oyunu yönetti. 2002 yılında mecburi hizmetini tamamlamak üzere Erzurum Devlet Tiyatrosu'na oyuncu olarak atandı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Reji üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayıp Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı.

İntiharın Genel Provası’nda dört farklı karakteri canlandıran Serhat Kılıç, 14. Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, Yılın En Başarılı Müzikal ve Komedi Erkek Oyuncusu dalında adaylığa layık görüldü. Oyuncu, 2014 yılı Kasım ayında, oyunculuk, yazarlık, dans ve şan eğitimi veren Okul Serhat Kılıç'ı kurdu. Söz, Çember, Hatırla Sevgili, Ezel, Benim Annem Bir Melek dizilerinin kadrosunda yer alan Serhat Kılıç, 80’ler dizisindeki performansıyla çok sevildi.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında, aslen nereli?

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten kimdir? Melis İşiten kaç yaşında, nereli?

Maraşlı Aziz Türel kimdir? Maraşlı'nın Aziz'i Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında?

Maraşlı dizisi nerede çekiliyor? Maraşlı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi