• $32,3847
  • 35,0628
  • 2326.25
  • 9096.68
5 Haziran 2020 Cuma 09:20 | Son Güncelleme:

2 yıl ödemesiz konut kredisi şartları neler? 2 yıl ödemesiz konut kredisi nasıl alınır?

2 yıl ödemesiz konut kredisi şartları neler" 2 yıl ödemesiz konut kredisi nasıl alınır"

2 yıl ödemesiz ev kredisi detayları belli oldu! Kamu bankaları tarafından, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara cazip teklifler geçtiğimiz günlerde sunulmuştu. Söz konusu teklifle; sıfır konutta kredi faizi 0.64'e, ikinci elde ise 0.74'e çekilmişti. Kamu bankalarının teklifinin ardından bir hamle de özel sektörden geldi. 2 yıl ödemesiz ev kredisi ile ilgili detaylı bilgilere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

2 yıl ödemesiz ev kredisi ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar konuyu yakından takip ediyorlar. Geçtiğimiz gün kamu bankalarının, konut kredisi duyurusu üzerine özel sektör de cazip tekliflerini sundu. Kamu bankaları sıfır konutta 0.64, ikinci elde ise 0.74 kredi faizi tekliflerini açıklamıştı. 2 yıl ödemesiz ev kredisi ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

İkinci el konut kredisi faizi yüzde kaç? İkinci el konut kredisi faiz oranı ne kadar?

2 YIL ÖDEMESİZ EV KREDİSİ

Kamu bankalarının konut kredisinde avantajlı kredi faiz oranlarının üzerine vatandaşı rahatlatacak bir diğer teklif de özel sektörden geldi. Özel sektörü öne çıkaran en önemli detay ise ‘ödemesiz dönem.’

Şöyle ki; markalı konut projelerinden ev alan vatandaş 24 ay taksit ödemeyecek, ödemeler 3. yılda başlayacak. Sektör temsilcileri ise daha önce yapılan hiçbir kampanyada bu fırsatın sunulmadığına dikkat çekiyor.

Emlak Konut GYO öncülüğünde yapılması planlanan kampanyada önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Sonrasında vatandaş yüzde 5 peşinat verecek. Yüzde 15 de teslime ödenecek. Vatandaşlar kalan yüzde 80 için de aylık yüzde 0.79 bandından oranlarla konut kredisi kullanacak. Kredi kullananlar 2 yıl taksit ödemeyecek, 3. yıla başlarken ödemeler yapılacak.

0,64 konut kredisi veren bankalar hangileri? 0,64 faizle konut kredisi nasıl alınır?

Özel sektörün kampanyasında vade seçenekleri 10 ve 15 yıl olarak tüketiciye sunuluyor. Kampanyanın ilk etapta yaklaşık 30 projede uygulanması bekleniyor. Büyük kısmı teslime hazır olan projeler ise İstanbul, İzmir, Ankara, Gebze, Konya ve Denizli’de yer alıyor.

Gayrimenkul sektörü korona virüsü salgınından olumsuz etkilenince bu tarz tekliflerin sektörü yeniden canlandırması ve gerek vatandaş açısından gerek sektör açısından kazançlı satışların olması ön görülüyor.

Tatil kredisi nedir, nasıl alınır? Kamu bankaları tatil kredisi başvuru şartları nedir?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi