Aksam.com.tr - 27.05.2012, 10:47
18 Şubat 2012 Cumartesi - 
Akşam | SAĞLIK
Sahte Anzer balına dikkat!

Sahte Anzer balına dikkat!

RİZE'NİN İkizdere İlçesine bağlı Anzer Yaylası'nda 150 dolayında arıcı tarafından yaklaşık 3 bin kovanda üretilen Anzer balı, 620 liradan satışa sunulmasına rağmen yoğun talep gördü.

Anzer Ballı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şükrü Çatır, bazı kişilerin polen analizine gönderilmeden Anzer balı adı altında bal sattığını, bunların Anzer balı özelliklerini taşıyıp taşımadığının ancak polen analiziyle belirlenebileceğini dile getirirken, 'İnternet sitelerinde veya bakkallarda Anzer balı adı altında bal satılıyor. Kooperatifimiz dışında Anzer balı satılması mümkün değil. Vatandaşlarımız sahte Anzer balı konusunda dikkatli olsun' diye konuştu.
 



FACEBOOK İLE YORUM YAZ | Facebook hesabınızla üye olmadan yorum yazın

YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
FOTO & VIDEO GALERİ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün karikatürü
AKŞAM ÖZEL RÖPORTAJ
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Sporda şiddet konusunda yaptığı çalışmalarıyla tanınan Doç. Dr. Nefise Bulgu 'Olayı tek bir nedene bağlamak doğru değil' diyor ve ekliyor: 'Sporda şiddetin erkeklikle, ataerkil değerlerle bağlantısı var. Şiddet ve spor erkekliğin meşru alanı. Bu geçmişten beri böyle. Günümüz futbol tribünlerinde, sahalarında ataerkil ilişkiler sergileniyor. Çünkü sporda şiddet erkek kimliğini yansıtıyor. Yükselen milliyetçilik de bu şiddeti bir erkek eylemi olarak meşrulaştırıyor'