




















Dolmabahçe'de Çin zirvesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Şi Cinping ile görüştü.
Erdoğan, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bir araya geldiği Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Şi Cinping ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Daha sonra heyetler arası görüşmenin yapılacağı toplantıda Başbakan Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Murat Salim Esenli eşlik etti.
Heyetler arası görüşme basına kapalı sürüyor.
Heyetlerin de katılımıyla gerçekleştirilen görüşme sona erdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Şi Cinping'in, heyetlerin de katılımıyla gerçekleştirdiği görüşme sona erdi.
Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde basına kapalı yapılan görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.
(AA)
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.































