ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi Caner Erkin! 35 yaşında geri dönüyor...

Tecrübeli futbolcu Caner Erkin bu sezon Eyüpspor'da gösterdiği performansla Süper Lig devinin dikkatini çekti. 35 yaşındaki oyuncu devre arası transfer döneminde takımından ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Caner Erkin haberinin detayları...

4 Aralık 2023 Pazartesi 20:55 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi Caner Erkin! 35 yaşında geri dönüyor...

Galatasaray, TFF 1. Lig'de Eyüpspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin için harekete geçti. Sezon başından beri sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan sarı kırmızılılar, tecrübeli futbolcuyu devre arası renklerine bağlayacak.

CANER ERKİN ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ

TFF 1. Lig'de lider durumda bulunan Eyüpspor'da takımın kilit taşlarından olan Caner Erkin, Arda Turan'ın saha içindeki lideri konumunda. Bu sezon golleri ve asistleriyle de ön plana çıkan tecrübeli sol bek, adeta eski günlerine nazire yaparcasına bir performans sergiliyor. Caner Erkin'in bu istikrarı, Galatasaray'ın sol bek ihtiyacında milli futbolcuyu ana hedef haline getirdi.

ANGELİNO VE KAZIMCAN YETERSİZ KALDI

Sezon başında Leipzig'den büyük umutlarla transfer edilen Angelino, hücum ve defans aksiyonlarında beklenen katkıyı sağlayamadı. Sarı kırmızılı takımla 18 maçta boy gösteren İspanyol oyuncu, skora yalnızca 1 gol ve 1 asist ile katkıda bulundu. 6 maçta mücadele eden Kazımcan Karataş ise, gol veya asist katkısı üretemedi.

SON MAÇTA BARIŞ ALPER YILMAZ DENENDİ

Angelino ve Kazımcan'dan istediğini alamayan Okan Buruk, ligde son oynanan Pendikspor karşılaşmasında sol bek pozisyonunda Barış Alper Yılmaz'ı denedi. İkinci yarının başında Kazımcan'ın yerine oyuna dahil olan genç hücumcu, ilk defa oynadığı sol bekte etkili bir performans gösterdi. Ancak Okan Buruk'un, devre arası bölgeye transfer konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

CANER ERKİN'İN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon TFF 1. Lig'de Eyüpspor formasıyla 13 karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, 5 gol ve 4 asist ile skora katkıda bulundu.