ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yeni teknik direktör Jose Mourinho! Resmen duyuruldu: Ligde ortalık yıkılacak...

Jose Mourinho için sıcak bir gelişme yaşandı. Son olarak Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam Jose Mourinho'nun yeni adresini İngiliz basını duyurdu. İşte detaylar...

16 Nisan 2024 Salı 16:31 | Son Güncelleme:
Ve yeni teknik direktör Jose Mourinho! Resmen duyuruldu: Ligde ortalık yıkılacak...

Roma'dan ayrıldıktan sonra adı birçok takımla gündeme gelen Jose Mourinho'nun nereye gideceği uzun süredir merak konusuydu. İngiliz basını başarılı çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yeni adresini duyurdu.

JOSE MOURINHO'NUN YENİ DURAĞI MERAK KONUSUYDU

2021'in yazında başına geçtiği Roma'da Konferans Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Jose Mourinho, bu sezonun ara transfer döneminde görevinden ayrıldı. Yeni adresi merak konusu olan Portekizli çalıştırıcının adı Süper Lig devlerinin yanı sıra birçok takımla gündeme geldi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Roma'dan ayrılan Jose Mourinho'nun yeni durağı Premier Lig olacak. Sezon sonu David Moyes ile yolları ayıracak olan West Ham United, takımın başına Portekizli çalıştırıcıyı getirmeyi planlıyor. Yapılan görüşmelerde anlaşma aşamasına gelindi.

ROMA'DAKİ PERFORMANSI

Jose Mourinho, son olarak görev aldığı Roma'nın başında toplam 138 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 68 galibiyet, 30 beraberlik ve 40 mağlubiyet alan Portekizli çalıştırıcı maç başına 1.70 puan ortalaması yakalayabildi.