ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Geri sayıma başladılar! Süper Lig devi Yusuf Sarı'yı kadrosuna katıyor

Bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı'yı açıklamak için transfer döneminin başlamasını bekliyor.

13 Aralık 2023 Çarşamba 10:12 | Son Güncelleme:
Geri sayıma başladılar! Süper Lig devi Yusuf Sarı'yı kadrosuna katıyor

Bir yandan takımda disiplin sağlamaya çalışan, diğer taraftan teknik direktör konusunda değişikliğe gitmesi beklenen Beşiktaş'ta bir başka koldan da transfer gündemi yaşanıyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu sezon gösterdiği iyi performansla milli takıma seçilen ve adından sıkça söz ettiren Yusuf Sarı ile ilgilenen Beşiktaş'ın, kulübü Adana Demirspor ile 5 milyon euro'ya anlaştığı ileri sürülmüştü.

Bu gelişme sonrası siyah beyazlı yönetimin 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın menajeriyle de masaya oturulduğu kaydedildi. Gelen haberlere göre tarafların sıkı bir pazarlık bile yaşanmadan el sıkışıldığı belirtildi.

İLK AÇIKLANACAK İSİM OLACAK

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak da geçtiğimiz günlerde "Devre arasında gidecekler olacak. Ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın" demişti.

Siyah beyazlıların artık devre arası transferde ilk olarak Yusuf Sarı'yı açıklaması bekleniyor.

19 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 19 resmi maça çıkan Yusuf Sarı bu karşılaşmalarda 2 gol, 7 asistlik skor katkısı sağladı.