• $32,3637
  • 35,0479
  • 2325
  • 9104.95
10 Ağustos 2020 Pazartesi 07:32 | Son Güncelleme:

MasterChef'te dün akşam kim kazandı? Sefa mı, Furkan mı MasterChef ana kadroya girdi?

MasterChef'te dün akşam kim kazandı" Sefa mı, Furkan mı MasterChef ana kadroya girdi"

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışması MasterChef'te dün akşam heyecan doruktaydı. Yarışmanın 16 kişilik ana kadrosunu belirlemek için yapılan final turunda dün akşam ilk sekizin son ismi belli oldu. 8. ismi belirleyecek yemek ise şeker ve süt ile yapılacak tatlı oldu. Peki, en iyi tatlıyı çıkararak MasterChef'te dün akşam kim kazandı? Sefa mı, Furkan mı MasterChef ana kadroya girdi?

MasterChef'te dün akşam kim kazandı? sorusunun yanıtı tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Tv8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın 16 kişilik ana kadrosunu belirlemek için yapılan final turunda dün akşam ilk sekizin son ismi süt ve şeker ile yapılan tatlı ile belirlendi. Sefa mı, Furkan mı MasterChef ana kadroya girdi?

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan final oyunu ile süt ve şekerin kahraman olduğu tatlılar yapıldı. En iyi iki tabağı çıkaran iki isim Sefa ve Furkan oldu. Final turuna yükselmeyi başaran ve 9 Ağustos 2020 birincisi Furkan oldu.

Son 16’nın ilk 8 yarışmacısı; Sedat, Serhat, Duygu, Esra, Özgül, Emir, Ayyüce ve Furkan olarak belirlendi.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME SİSTEMİ NASIL?

MasterChef Türkiye’de final turuna 28 yarışmacı kalmıştı. Bu isimler arasından 16 kişi MasterChef 2020’de ana kadroya girmeyi başaracak. Bunun için ilk olarak final turuna kalanlar, 14’er kişilik iki gruba ayrıldı. Gruplar her gün iki oyun oynayacak. İlk oyun, klasik bir yemek üzerine olacak. Bu oyunda en başarılı altı isim, sonraki tura kalacak.

İkinci oyunda ise bir ana malzeme verilecek ve yarışmacılar, bu malzeme ile yaratıcı bir yemek yapmaya çalışacak. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan isim, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmiş olacak. Bu şekilde her gruptan sekizer yarışmacı seçilecek. Gruptaki seçilemeyen altı yarışmacı ise MasterChef’ten elenmiş olacak.

MasterChef evi nerede? MasterChef'te bu yıl ilk olacak!

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi