• $32,3885
  • 35,097
  • 2326.54
  • 9101.2
30 Temmuz 2021 Cuma 11:17 | Son Güncelleme:

Can Ataklı kimdir, skandal konuşması nedir? Can Ataklı kaç yaşında, nereli, videoda ne diyor?

Can Ataklı kimdir, skandal konuşması nedir" Can Ataklı kaç yaşında, nereli, videoda ne diyor"

Can Ataklı, skandal videosu ile yine gündemde. Antalya'da başlayan ve birçok ilde peş peşe çıkan yangınlardan sonra gazeteci Can Ataklı'nın olası senaryoları anlattığı bir videosu sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlandı. Peki Can Ataklı kimdir, skandal konuşması nedir, kaç yaşında, nereli, videoda ne diyor?


Can Ataklı'n skandal sözleri gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'de peş peşe çıkan yangınlardan sonra Can Ataklı'nın paylaştığı skandal videoda yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Peki Can Ataklı kimdir, skandal konuşması nedir, kaç yaşında, nereli, videoda ne diyor?

Türkiye'de yaşanan peş peşe yangınların ardından Can Ataklı'nın skandal videosu yine gündeme geldi. Başkan Erdoğan'ın seçimle gitmeyeceğini dile getiren Ataklı, Avustralya'da yaşanan felaketi örnek göstererek, "Başkan Erdoğan'ın gitmesi için büyük yangınların olması lazım." demişti.

Gazeteci Can Ataklı'nın Başkan Erdoğan'ın görevini bırakması için olası senaryoları anlattığı bir videosu Türkiye'de peş peşe çıkan çok sayıda yangın sonrası sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlandı. Ataklı "Başkan Erdoğan'ın gitmesi için büyük yangınların olması lazım" demişti.

İşte "Erdoğan seçimle gitmez" diyen Ataklı'nın o konuşması:

"Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. (...) Darbe hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. (...) Teknik açıdan darbe yapmak bana göre çok zor. (...) Peki neler olabilir? Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım. (...) Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, büyük bir başka bir doğal felaket... Çok büyük sel, çok büyük yangınlar... Hani yani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya ülkenin her tarafı neredeyse... O kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak bir sel felaketi gibi... Ama esas en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi."

Ataklı'nın "Erdoğan'ın gitmesi için büyük yangınlar lazım" dediği skandal video yine gündemde

CAN ATAKLI KİMDİR?

Ataklı, Mayıs 1956 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Kafkas kökenli bir ailenin Balıkesir'e yerleşmiş kolundan olan Ataklı'nın anne ve babası kimya mühendisidir. Babası kadro olmadığı için ilk dönemlerde kimya öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra annesi ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikalarında çalışmışlardır. Bu nedenle çocukluğu; Susurluk, Uşak, Erzincan gibi yerlerde geçmiştir. Cem isminde bir erkek kardeşi vardır.


  • Can Ataklı
  • Can Ataklı kimdir
  • Can Ataklı kaç yaşında
  • can ataklı skandal konuşması
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi