Aksam.com.tr - 27.05.2012, 13:00
| 1,8435 / %0,00  | € 2,3075 / %-0,58  | €/$ 0,0000 / %0,00 
09 Şubat 2012 Perşembe - 
Akşam | EKONOMİ
Kendi ürettiği araçla uğurlandı

Kendi ürettiği araçla uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 2 gün önce hayatını kaybeden Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, toprağa verildi.

Levent Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Nuri Otay (55) için  cenaze töreni düzenlendi. Törende Otay'ın eşi Serpil Otay, oğlu Cem Otay ile kardeşi Emre Otay, taziyeleri kabul etti.
        
Cenaze törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Mustafa Bayraktar, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Kudret Önen, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra otomotiv sektörü ve iş dünyasından çok sayıda kiş katıldı.
        
Cenaze törenine katılacaklar için, caminin avlusunda içinde ısıtıcıların bulunduğu çadırlar kuruldu.
        
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, AA muhabirine yaptığı
açıklamada, ''Acımız büyük. Söyleyecek fazla bir şeyimiz yok. Çok kıymetli, çok değerli bir yöneticimizi kaybettik. Kardeşimizdi. Kendisinin hem Ford'a hem de Otosan'a çok ciddi katkıları oldu şimdiye kadar. O bakımdan acımız çok büyük'' dedi.
        
Törenin ardından bir süre omuzlarda taşınan Otay'ın naaşı, cenaze aracına konularak Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü. Otay'ın cenazesi, buradaki aile kabristanına defnedildi.
        
Bu arada, Otay için bugün Koç Holding'de saat 17.00'de mevlit okunacağı belirtildi.

AA
 



FACEBOOK İLE YORUM YAZ | Facebook hesabınızla üye olmadan yorum yazın

YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
FİNANS
İMKB 100İMKB 50İMKB 30
Gün İçi Grafik7 GünAylık3 AylıkYıllık
İMKB Performansı
Kazandıran
:
145
 
 
% 33
Değişmeyen
:
98
 
 
% 23
Kaybettiren
:
192
 
 
% 44
İç Piyasa Endeks%Hacim
İMKB 10054.810-0,192.361,0
USD1,84350,00-
EURO2,3075-0,58-
ALTIN92,77-0,66-
* Hacimler milyon bazındadır.
HESAP MAKİNESİ
Banka Kredileri
Kredi Vadesi (Ay) :
Faiz % :
Toplam Tutar :
Taksit Tutarı :
0
Toplam Geri Ödeme Tutarı :
0
Aylık Ödeme Tutarı :
Kredi Tutarı :
0
Ödenecek Borç Tutarı :
0
Ondalık ayracı olarak nokta (.) kullanınız.
VOB-O-METRE
FOTO & VIDEO GALERİ