• $32,3263
  • 35,09
  • 2282.05
  • 8991.78
24 Haziran 2018 Pazar 11:49 | Son Güncelleme:

Murat Karayılan kimdir PKK elebaşı Murat Karayılan Cemil Bayık son dakika yakalandı mı?

Murat Karayılan kimdir PKK elebaşı Murat Karayılan Cemil Bayık son dakika yakalandı mı"

Murat Karayılan Cemil Bayık PKK elebaşı son dakika yakalandı mı? Murat Karayılan kimdir? Türkiye'de yıllardır kanlı saldırılar düzenleyen örgütün elebaşlarından Karayılan ile Bayık'ın, yakalandığı iddiası gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla terörle mücadelede taarruz dönemine geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'yi tehdit eden terör örgütlerine karşı büyük bir kararlılıkla operasyonlar düzenlemeye başladı. Yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen harekatlar, örgütün üzerine adeta balyoz gibi indi. Suriye'nin kuzeyine yuvalanan teröristlerin tek tek etkisiz hale getirilmesinden sonra Türk askeri örgütün ana merkezi olarak gösterilen Kandil'e yöneldi. Kandil'e yönelik operasyonlar devam ederken, örgütün elebaşlarından Murat Karayılan ile Cemil Bayık'ın yakalandığı iddiası da gündeme geldi. Murat Karayılan, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde kırmızı bültenle aranmaktadır. Murat Karayılan 1954 yılında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu. 1979 senesinde PKK'ya katıldı. İlk dönemlerinde Şanlıurfa'da faaliyetler yürüttü. Daha sonra Suriye'ye kaçtı. 1999'da Abdullah Öcalan'ın yakalanmasın ardından da örgütün başına geçti. Bunun yanında KCK'nın da yürütme kurulu başkanlığını yaptı. Fakat 2013 yılında bu vazifesinden alınarak PKK'nın silahlı kanadı olan HPG'nin başına geçirildi. Öte yandan Karayılan, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde kırmızı bültenle aranmaktadır.

Murat Karayılan Cemil Bayık PKK elebaşı son dakika yakalandı mı? Murat Karayılan kimdir? Türkiye'de yıllardır kanlı saldırılar düzenleyen örgütün elebaşlarından Karayılan ile Bayık'ın, yakalandığı iddiası gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla terörle mücadelede taarruz dönemine geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'yi tehdit eden terör örgütlerine karşı büyük bir kararlılıkla operasyonlar düzenlemeye başladı. Yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen harekatlar, örgütün üzerine adeta balyoz gibi indi. Suriye'nin kuzeyine yuvalanan teröristlerin tek tek etkisiz hale getirilmesinden sonra Türk askeri örgütün ana merkezi olarak gösterilen Kandil'e yöneldi. Kandil'e yönelik operasyonlar devam ederken, örgütün elebaşlarından Murat Karayılan ile Cemil Bayık'ın yakalandığı iddiası da gündeme geldi.  Biz 20 uçakla Kandil'in önemli bölümlerini vurduk. Kandil'e ikinci operasyonda 35 kritik teröristi bir gecede etkisiz hale getirdik. Kardeşlerim Bay Muharrem son 2 aydır bol keseden yalan söylüyor. Haysiyet cellatlığı yaptı. Bay Kemal ile bazen Bay Muharrem'in yalanlarını yüzüne vurdu. Bay Muharrem bugüne kadar çıkıp terör örgütüne yönelik doğru düzgün bir laf etmedi. Sen terörü Edirne'dekini yargıdan kaçırarak mı çözeceksiniz? Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesindeki PKK kamplarına hava destekli kara harekâtı 100 günü geride bıraktı. 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in bizzat sevk ve idare ettiği harekâtta Barzan bölgesindeki Boti Tepe tamamen teröristlerden temizlendi. PKK'nın "Türk askeri buraya ayak basamaz" şeklinde propaganda yürüttüğü Boti Tepe'deki kontrolün TSK'nın denetimine geçmesiyle birlikte terörist sızmaları imkânsız hale geldi.

HEM HAVADAN HEM KARADAN

Suriye'nin kuzeyine yuvalanan teröristlerin tek tek etkisiz hale getirilmesinden sonra Türk askeri örgütün ana merkezi olarak gösterilen Kandil'e yöneldi. Bölgedeki ilerleyişini sürdüren Mehmetçik'e hava operasyonlarıyla da destek destek veriliyor.

KANDİL'DE 35 ÜST DÜZEY PKK'LI BUMM

"Size önümüzdeki günlerde farklı müjdelerim olacak" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş mitinginde Kandil'e düzenlenen hava operasyonuyla örgütün 35 önemli ismin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

CEMİL BAYIK İLE MURAT KARAYILAN YAKALANDI İDDİASI

Kandil'e yönelik operasyonlar devam ederken, örgütün elebaşlarından Murat Karayılan ile Cemil Bayık'ın yakalandığı iddiası da gündeme geldi. 

CANLI YAYINDA BAKANA SORULDU

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, konuyla ilgili gelen soru üzerine gerekli açıklamaların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacağını söyledi.Ü

CUMARTESİ AÇIKLANABİLİR

Gündemdeki iddialara göre; 2 teröristbaşı cumartesi günü MİT ekipleri tarafından Türkiye'ye getirilebilir.

İKİSİ DE ÖCALAN'IN YANINA

Örgütün elebaşlarından Karayılan ile Bayık'ın; İmralı'da Abdullah Öcalan'ın yanına gönderileceği de konuşulan iddialar arasında.

Murat Karayılan kimdir?

Murat Karayılan, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde kırmızı bültenle aranmaktadır. Murat Karayılan 1954 yılında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu. 1979 senesinde PKK'ya katıldı. İlk dönemlerinde Şanlıurfa'da faaliyetler yürüttü. Daha sonra Suriye'ye kaçtı. 1999'da Abdullah Öcalan'ın yakalanmasın ardından da örgütün başına geçti. Bunun yanında KCK'nın da yürütme kurulu başkanlığını yaptı. Fakat 2013 yılında bu vazifesinden alınarak PKK'nın silahlı kanadı olan HPG'nin başına geçirildi. Öte yandan Karayılan, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde kırmızı bültenle aranmaktadır.

Cemil Bayık kimdir?

Murat Karayılan'ın ardından PKK'nın başına gelen Cemil Bayık, Cuma kod adı ile biliniyor. 1955 yılında Elazığ’ın Keban ilçesinde doğdu. İIk ve orta tahsilini Elazığ’da tamamIadı. 

Ankara Dil Tarih Coğrafya FaküItesi’ne kayıt yaptırdı. Ancak okuIu terk etti. PKK Terör Örqütünün 18 kurucusundan biri. 12 EyIüI 1980 sonrasında yurt dışına kaçtı. 

Örqütün Suriye, Lübnan ve Kuzey Irak’taki kampları iIe Avrupa büro sorumluluğunu yaptı. Sonra PKK’nın başkanlık konseyi üyeliğine seçildi. Hep PKK'nın iki numaralı ismi olarak anıldı. 

10 Temmuz 2013 tarihinde Murat Karayılan'ın yerine geçti ve artık terör örgütü PKK'nın bir numarası o...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2. operasyonda 35 sözde üst düzey PKK'lı ismi bitirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Kahramanmaraş; şairler, ozanlar yurdu Kahramanmaraş. Sizleri gönülden selamlıyorum. Can Maraş, canan Maraş. Havası güzel, kendisi bir başka güzel Maraş. Bugün sizleri bir kez daha selamlıyorum. Dört aylık hasretin ardından bizi Kahramanmaraş'a kavuşturan rabbime hamdediyorum. Ülkemizin dört bir yanındaki Maraşlılara selamlarımı gönderiyorum. Biliyorum duygulusunuz, ben de duyguluyum. Buradan inşallah Gaziantep'e geçeceğim. Dün Şanlıurfa ve Mardin'deydim. Gazilerime ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine uzun ömürler sunuyorum. Bundan 9 yıl önce burada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi de yad ediyorum.

BU MUHTEŞEM KALABALIĞA FOTOŞOP DİYECEKLER, MONTAJ DİYECEKLER...

Şimdi birileri çıkacak ne diyecek? Bu muhteşem kalabalığa fotoşop diyecekler, montaj diyecekler. Bu sevdayı aşağılayacaklar. Kahramanmaraş'ın şu heyecanını türlü bahanelerle görmezden gelecekler. Şimdi soruyorum burada montaj var mı Kahramanmaraş, fotoşop var mı Maraş? Bu meydanda aşk var aşk, muhabbet var muhabbet.

İnşallah pazar akşamı çok daha farklı olacak. Maraş 2002'den beri tavrını AK Parti'den yana koydu. Gezi olaylarından, 17-25 Aralık'a, alçak darbe girişimine kadar Maraş hep yanımızda oldu. Son 16 yılda Maraş provokasyonlara gelmeyerek kardeşliğine sahip çıktı. Biz Kahramanmaraşlı kardeşlerimizle gurur duyuyoruz.

BAY KEMAL SİZ NE YAPTINIZ? BAY MUHARREM SİZ NE YAPTINIZ?

Yaptığımız yatırımlarla Maraş'ın gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Son 16 yılda Kahramanmaraş'a 29 katrilyon yatırım yaptık. Bay Kemal siz ne yaptınız? Bay Muharrem siz ne yaptınız? Ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime soruyorum. İcraat mi istiyorsunuz, laf mı duymak istiyorsunuz. Lafla peynir gibisi yürümez bu oyunlara gelmeyelim. 5517 yeni derslik yaptık burada. Burada yüksek öğrenim yurtları yaptık. Biz yaptıklarımızı konuşuyoruz. İcraat, icraat. Yaparsa AK Parti yapar.

SON GÜNLERDE BAY MUHARREMLE İLGİLİ YAYINLANANLARI GÖRÜYORSUNUZ...

Biri 400 yataklı, 13'ü hastane olmak üzere 78 sağlık tesisi kazandırdık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 3 katrilyon lira kaynak aktardık. Ne diyor bu Bay Kemal ihtiyaç sahiplerine yardım edilmiyor, 3 katrilyon aktardık biz. Bunların işi gücü yalan. Son günlerde Bay Muharremle ilgili yayınlananları görüyorsunuz. Adam dershane işletmiş ordaki çalışanların sigorta primini ödememiş. Bunlara ülke teslim edilir mi ya ? Bizden buradaki en önemli sorunlarından biri ulaşımdı. Biz bu ulaşım noktasında devrime imza attık. Maraş'ta 4,5 katrilyon lira yatırım bedeli olan 12 adet yol projemizin çalışmaları devam ediyor.

BENİM MİLLETİM YIKIM EKİBİNE GEREKEN DERSİ VERECEK

Kardeşlerim karayollarında olduğu gibi demiryollarında da büyük bir yenilik yaptık. Türkiye'yi hızlı tren ile tanıştırdık. Hızlı tren hattımızı 1213 kilometreye taşıdık. Kahramanmaraş'ı da hızlı trenle buluşturacağız. Kahramanmaraş Nur Dağı hızlı tren hattının etüt çalışmaları devam ediyor. Bu iş plan işi, proje işi. Lafla değil icraat, icraat icraat. Elbistan içme suyu isale hattının ihalesini yapacağız. 5 baraj, 4 gölet yaptık. Biz yapım ekibiyiz onlar yıkım ekibi. Ne diyor yaptırmam. Neyi yıkıyorsun ya, neyi yıkıyorsun. İşte pazar akşamı benim milletim yıkım ekibine gereken dersi verecek

SEN ÖNCE ÖĞRETMENLERİN SİGORTA PARASINI ÖDEDİ

Çiftçilerimize 1,5 katrilyon liralık tarımsal destek verdik ama Bay Kemal yalan söylüyor, yok diyor. Ben hesaplar ile konuşuyorum sen ne ile konuşuyorsun? 2002'den bu güne kadar 96 bin Kahramanmaraşlı vatandaşımızı İşkur aracılığı ile işe yerleştirdik. Burada son 16 yılda OSB kurduk. Bay Kemal haberin var mı Bay Muharrem haberin var mı? Sen önce öğretmenlerin sigorta parasını ödedi. Öteki de SSK'ya batırdı. Bazı sahtekar medya kuruluşları şehir hastanelerimize gölge düşürmek istiyor.

BEN İSTANBUL'A BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLMADAN YÖNETİMDE CHP VARDI...

Ben İstanbul'a büyükşehir belediyesi olmadan yönetimde CHP vardı. İstanbul'da hava pisti, çöp dağları vardı. Bunları biz temizledik. Biz önce yaptıklarımızı sonra yapacaklarımızı anlatıyoruz. Şimdi buradan soruyorum. 24 Haziran'da tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Bunlar için 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığında şahsıma, mecliste AK Parti'ye oy vermeye hazır mıyız?

Biz 16 yılda bu kokuşmuş anlayışlar ile mücadele ettik. Türkiye'de onca çabamıza rağmen muhalefet açığını bir türlü kapatamadık. Seçimlerde çıtayı devamlı aşağı çeken bir muhalefet anlayışı var.

YİNE PAZAR GÜNÜ İNŞALLAH MİLLETİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ

Biz milletimizle buraya geldik. Yine pazar günü inşallah milletimizle yürüyeceğiz. Bugüne kadar muhalefetten bir vaat duydunuz mu? Aday olur olmaz gidiyor Edirne'dekinin yanına gidiyor. Ben CHP'lilere sesleniyorum. Bu adama nasıl oy vereceksiniz. HDP'ye, İYİ Parti'ye oy verenlere de sesleniyorum. Gelin bu dayanışmaya oy verin.

KANDİL'DE 35 KRİTİK TERÖRİSTİ ÖLDÜRDÜK

Biz 20 uçakla Kandil'in önemli bölümlerini vurduk. Kandil'e ikinci operasyonda 35 kritik teröristi bir gecede etkisiz hale getirdik. Kardeşlerim Bay Muharrem son 2 aydır bol keseden yalan söylüyor. Haysiyet cellatlığı yaptı. Bay Kemal ile bazen Bay Muharrem'in yalanlarını yüzüne vurdu. Bay Muharrem bugüne kadar çıkıp terör örgütüne yönelik doğru düzgün bir laf etmedi. Sen terörü Edirne'dekini yargıdan kaçırarak mı çözeceksin?

BANA YABANCI ÜLKELERİN DEVLET BAŞKANLARI BU NASIL İŞ DEDİLER...?

Sen FETÖ'yü nasıl bitireceksin, ABD'den gelen telefonlarla mı bitireceksin. Kardeşlerim diyor ki biz başörtüsüne karşı değiliz, Bay Kemal diyor ki başörtüsü yasağını biz kaldırdık. Yalan söyleme yalan. Benim kızlarım, yeğenlerim üniversitelerin kapısında tacize uğradılar. Burada üniversite okuyamadılar. Bana yabancı ülkelerin devlet başkanları bu nasıl iş dediler? Anlattığımda şaşırdılar. Ama dedik artık bunu çözeceğiz. Çözdük mü? Şimdi başörtülü, başörtüsüz herkes ortak yerlerde çalışabiliyor mu?

KAMU KURUMLARI DA BÖYLE. NE OLDU ÜLKE YIKILDI MI?

Kamu kurumları da böyle. Ne oldu ülke yıkıldı mı? İrtica geldi mi? Bunlar bunu hazmedemedi. Bay Muharrem bu sorulara cevap vermek yerine laf cambazlığı yapma. Projelerin varsa bunları açıklama. Devlet yönetmek sabır ister. 15 Temmuz gecesi Bay Kemal Atatürk Havalimanı'na geliyor. Ben de Marmaris'ten geliyorum. Bay Kemal bana ne diyor, bana da haber verse ben de orada olurdum. Onbinler meydanlara döküldü ama o ne yaptı aracıyla Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitti.

BÖLÜCÜ ÖRGÜTE ŞİRİNLİK YAPANLARDAN DEVLET ADAMI OLMAZ

Bay Kemal isterdim ki sende de biraz yürek olsa seni orada görmek isterdim. Bir radyo programında darbe olsa ilk ben çıkarım demişti ama çıkamadı. Darbe şakşakçılarından devlet adamı olmaz. Bölücü örgüte şirinlik yapanlardan devlet adamı olmaz. Bunlara dükkan bile emanet edilmez. 2 gün kaldı pazar günü inşallah sandığa gideceğiz, oylarımızı kullanacğız. 40 yıldır siyasetteyiz, son 16 yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdiğimizi biliyorsunuz. Sizin iradenizi terör örgüne peşkeş çekmedik. Darbeciler karşısında korkmadık. Tek bir adım bile geri adım atmadık.

PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, Bordo bereliler ilerliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesindeki PKK kamplarına hava destekli kara harekâtı 100 günü geride bıraktı. 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in bizzat sevk ve idare ettiği harekâtta Barzan bölgesindeki Boti Tepe tamamen teröristlerden temizlendi. PKK'nın "Türk askeri buraya ayak basamaz" şeklinde propaganda yürüttüğü Boti Tepe'deki kontrolün TSK'nın denetimine geçmesiyle birlikte terörist sızmaları imkânsız hale geldi.

BORDO BERELİLER İLERLİYOR
 
TSK'nın Hakkâri'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinden güvenli koridor açarak 10 Mart'ta sınır ötesindeki PKK kamplarına yönelik gerçekleştirdiği hava destekli kara harekâtı aralıksız sürüyor. Bordo berelilerin Kandil'e adım adım ilerleyişi sürüyor. Harekât kapsamında Erbil'in en uç noktasındaki Zap Suyu kıyısındaki teröristlerin Türkiye'ye sızma güzergâhındaki Boti Tepe tamamen teröristlerden temizlendi. Burada bulunan ve sınır karakollarının sürekli taciz edildiği uçaksavar mevzileri, ağır silah mevzileri yerle bir edildi.
 
7 KALICI ÜS KURULDU
 
Bradost bölgesi içinde kalan Hakurk Vadisi'nin tamamen teröristlerden temizlenmesinden sonra Barzan bölgesindeki Boti Tepe'nin de TSK'nın kontrolüne geçmesiyle birlikte teröristler Kandil'e hapsoldu. Boti Tepe; teröristlerin Şemdinli, Çukurca ve Yüksekova'daki hudut birliklerine saldırılarda sınırdan sızmalarındaki geçiş koridoru olarak kullanılıyordu.
 
Boti Tepe'nin alınmasıyla teröristlerin Türkiye toprakları güzergâhında bulunan geçiş yolları tamamen kapatıldı. Boti Tepe'nin yüksek rakımlı hâkim tepelerindeki 7 farklı noktaya kalıcı yüksek güvenlikli üs bölgeleri oluşturuldu. Bölgenin 7/24 denetim altında tutulabilmesi için kurulan üs bölgelerine tamamı yerli ve milli teknolojik cihazlardan oluşan Asır, lazerli hedef noktalayıcı Engerek, Serçe-3 adlı drone, Casus Baykuş adlı gece görüşlü termal kamera, ay ışığında çalışma özelliğine sahip Kedi Gözü, Ejder Yalçın ve Akıncı Zırhlı Muharebe araçları da takviye edildi.
 
15 JETLE OPERASYON
 
Kandil Dağı içinde kalan bazı teröristlerin kendilerine sivil görünümü verip yerleşim yerlerine dağıldıkları belirlendi. Yönetici düzeyindeki bazı teröristlerin ise Süleymaniye'nin Ranya kasabası ile Mahmur'a geçiş yaptıkları tespit edildi. Terörist bir grubun hareketliliğinin tespit edilmesi üzerine de 15 uçakla hava harekâtı düzenlendi.

PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, Bordo bereliler ilerliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesindeki PKK kamplarına hava destekli kara harekâtı 100 günü geride bıraktı. 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in bizzat sevk ve idare ettiği harekâtta Barzan bölgesindeki Boti Tepe tamamen teröristlerden temizlendi. PKK'nın "Türk askeri buraya ayak basamaz" şeklinde propaganda yürüttüğü Boti Tepe'deki kontrolün TSK'nın denetimine geçmesiyle birlikte terörist sızmaları imkânsız hale geldi.

BORDO BERELİLER İLERLİYOR
 
TSK'nın Hakkâri'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinden güvenli koridor açarak 10 Mart'ta sınır ötesindeki PKK kamplarına yönelik gerçekleştirdiği hava destekli kara harekâtı aralıksız sürüyor. Bordo berelilerin Kandil'e adım adım ilerleyişi sürüyor. Harekât kapsamında Erbil'in en uç noktasındaki Zap Suyu kıyısındaki teröristlerin Türkiye'ye sızma güzergâhındaki Boti Tepe tamamen teröristlerden temizlendi. Burada bulunan ve sınır karakollarının sürekli taciz edildiği uçaksavar mevzileri, ağır silah mevzileri yerle bir edildi.
 
7 KALICI ÜS KURULDU
 
Bradost bölgesi içinde kalan Hakurk Vadisi'nin tamamen teröristlerden temizlenmesinden sonra Barzan bölgesindeki Boti Tepe'nin de TSK'nın kontrolüne geçmesiyle birlikte teröristler Kandil'e hapsoldu. Boti Tepe; teröristlerin Şemdinli, Çukurca ve Yüksekova'daki hudut birliklerine saldırılarda sınırdan sızmalarındaki geçiş koridoru olarak kullanılıyordu.
 
Boti Tepe'nin alınmasıyla teröristlerin Türkiye toprakları güzergâhında bulunan geçiş yolları tamamen kapatıldı. Boti Tepe'nin yüksek rakımlı hâkim tepelerindeki 7 farklı noktaya kalıcı yüksek güvenlikli üs bölgeleri oluşturuldu. Bölgenin 7/24 denetim altında tutulabilmesi için kurulan üs bölgelerine tamamı yerli ve milli teknolojik cihazlardan oluşan Asır, lazerli hedef noktalayıcı Engerek, Serçe-3 adlı drone, Casus Baykuş adlı gece görüşlü termal kamera, ay ışığında çalışma özelliğine sahip Kedi Gözü, Ejder Yalçın ve Akıncı Zırhlı Muharebe araçları da takviye edildi.
 
15 JETLE OPERASYON
 
Kandil Dağı içinde kalan bazı teröristlerin kendilerine sivil görünümü verip yerleşim yerlerine dağıldıkları belirlendi. Yönetici düzeyindeki bazı teröristlerin ise Süleymaniye'nin Ranya kasabası ile Mahmur'a geçiş yaptıkları tespit edildi. Terörist bir grubun hareketliliğinin tespit edilmesi üzerine de 15 uçakla hava harekâtı düzenlendi.
 

 

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak