• $32,4033
  • 35,0959
  • 2326.99
  • 9136.39
13 Mart 2021 Cumartesi 20:26 | Son Güncelleme:

Yasak Elma 102. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Yasak Elma dizisi yeni bölümde şok sahne!

Yasak Elma 102. yeni bölüm fragmanında neler oluyor" Yasak Elma dizisi yeni bölümde şok sahne!

Yasak Elma 102. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma 102. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Merakla beklenen Yasak Elma 102. bölüm fragmanı ekrana gelmesiyle birlikte yeni bölüm heyecanı şimdiden başladı.

Yasak Elma 102. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden 102. yeni bölümünde beklenmedik olaylar yaşanır. Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Yasak Elma 102. yeni bölüm fragmanı sizlerle...

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 102. BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Hasan Ali, Ender'in konuşması sonrası Mahmut'tan şüphelenmeye başlar ve Mahmut- Şahika ilişkisini çözerek ikisinden de bir seferde kurtulma planı yapar. Çağatay, Emir ve Caner sayesinde Cansu'dan kurtulmanın çaresini bulur ve bir plan yaparlar. Çağatay her şeyi düzeltecekken, umulmadık bir ziyaret onu alt üst edecektir.

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

YASAK ELMA OYUNCULARI:

Şevval Sam

Eda Ece

Erdal Özyağcılar

Berk Oktay

Nesrin Cavadzade

Şafak Pekdemir

Nilperi Şahinkaya

Melisa Doğu

Barış Aytaç

Can Nergis

Serkan Rutkay Ayıköz

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi