• $32,3729
  • 34,9725
  • 2325.55
  • 9079.97
22 Şubat 2021 Pazartesi 09:52 | Son Güncelleme:

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu? Tozkoparan İskender 12. yeni bölüm fragmanı yayında!

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu" Tozkoparan İskender 12. yeni bölüm fragmanı yayında!

Tozkoparan İskender 12. yeni bölüm fragmanı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Ailelerin severek izlediği, sıra dışı ve macera dolu bir hikayeyi ele alan Tozkoparan İskender dizisi 11. son bölümü ile yine nefes kesti. Peki Tozkoparan İskender 12. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Tozkoparan dizisi 11. son bölümünde hemen sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Kut, Burcu Altın ve Özgür Ege Nalcı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Tozkoparan İskender son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Okçuluk, kahramanlık ve kahkaha dolu sahneleri ile çocuklar tarafından çok sevilen Tozkoparan İskender 12. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

TOZKOPARAN İSKENDER 12. BÖLÜM FRAGMANI

TOZKOPARAN İSKENDER 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İskender, resmi olarak evlat edinilmediğinin ortaya çıkması sonrasında Salih'in yanından ayrılma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Rüya, İskender'i evlat edinmek istediğini Salih'e söyler. Salih'in ise İskender'i bırakmaya hiç niyeti yoktur. İskender tüm bu olan bitenler karşısında çok bunalır. Bir yandan Salih'i bırakmak istememekte diğer yandan çok sevdiği Rüya öğretmenin üzülmesine de gönlü razı gelmemektedir. Ne yapacağını bilemeyen İskender Mavi Ay'dan yardım ister.

Mavi Ay, İskender'in derdine çözüm ararken aynı zamanda Kasırga'nın oyunlarıyla da baş etmek zorundadır. Zira Kasırga, Mavi Ay'ın çalışmaya fırsatı olamasın diye okçuluk müsabakasını öne çekmiştir. Giovanni'nin liderliğinde hırsla çalışan Kasırga, bu kez sahadan galibiyet ile ayrılmakta kararlıdır.

İskender'in hem Salih'e hem Rüya'ya ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Mavi Ay'ın aklına bir çözüm önerisi gelir. Neden Salih ve Rüya evlenmemektedir? Böylece İskender kimseden vazgeçmek zorunda kalmayacaktır. Planlar yapılır ve hazırlıklar başlar. Görev Salih hocayı ve Rüya hocayı evlendirmektir.

Mavi Ay'ın İskender için yaptığı plan işe yarayacak mı? Kasırga öne çektikleri müsabakada Mavi Ay'a karşı galip gelebilecek mi? Mavi Ay müsabakaya hazırlanma fırsatı bulabilecek mi? Salih ve Rüya, Mavi Ay'ın planına uyarak evlenmeye karar verecek mi?

TOZKOPARAN İSKENDER NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tozkoparan İskender dizisi genelde ormanlık alanlarda çekiliyor. Tozkoparan İskender dizisi çekimleri için genelde Beykoz yakınlarında yer alan ormanlık alanlar tercih edildi.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NE?

Tozkoparan adlı çocuk dizi projesi; akciğer hastalığı olan ve İstanbul'da yaşayan Mete ismindeki küçük bir çocuğun, gittikçe kötüleşen hastalığının tedavisi için küçük bir kasabaya taşınmalarıyla başlayan macerayı konu almaktadır.

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender'in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender'i yalnız bırakmayacak.

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan İskender dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da yer alıyor. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.

Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik edecek.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı