• $32,3847
  • 35,0628
  • 2326.25
  • 9096.68
23 Haziran 2021 Çarşamba 09:10 | Son Güncelleme:

Pelin Akil'nin yeni dizisi, projesi hangisi olacak? Pelin Akil kimdir, kaç yaşında, EDHO'dan neden ayrıldı?

Pelin Akil'nin yeni dizisi, projesi hangisi olacak" Pelin Akil kimdir, kaç yaşında, EDHO'dan neden ayrıldı"

Pelin Akil son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadı. Ünlü oyuncu Pelin Akil'nin hayranları yeni dizisini heyecanla beklerken, dilden dile dolaşan "Barbaroslar isimli yeni diziye transfer oldu" iddası ile yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Söz konusu oyunculuğu ile büyük ilgi gören ve sevenleri tarafından sıklıkla araştırılan "Pelin Akil kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, yeni dizisi, projesi belli oldu mu?" sorusuna bu haberimizde yanıt arayacağız.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil, diziden ayrılması üzerine yeni projesi yakından takip ediliyor. Sosyal medya üzerinden oyuncu Pelin Akil'in bir süredir hazırlıkları süren Barbaroslar isimli yeni dizide yer alacağı iddia ediliyor. Peki Pelin Akil kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, yeni dizisi, projesi hangisi olacak?

Pelin Akil, adını Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteri ile duyurmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Pelin Akil, diziden ayrıldığını duyurdu ve hayranlarına veda etti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BAHAR NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Pelin Akil, sevenlerine veda etti ama diziden tam olarak neden ayrıldığına dair detay paylaşmadı:

"Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Bahar'la olan hikayesinin sonuna geldik... Yapımda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum, heyecanla izlemeye devam ediyor olacağım, kamera arkası ve önündeki herkese kocaman sarılıyorum, görüşeceğim insanlar çok hepinizi çok seviyorum. Karizmatik parterim Oktay Kaynarca kırmızı bi iz bırakıyorum yanağına yine son kez ☺️ Behzat'ın da dediği gibi kırmızımı sürdüm tüm Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi ve Bahar severleri kocaman öpüyorum. Her veda yeni bir başlangıç... "

PELİN AKİL'İN YENİ DİZİ PROJESİ BELLİ OLDU MU?

EDHO'nun ekibinde güçlü bir konuma sahip olan Pelin Akil, ekrana dönüşüyle de hayranlarını bir hayil etkiledi. Oyuncunun yeni sezonda ise bambaşka bir projede yer alacağına dair güçlü kulis bilgileri var. Bir süredir hazırlıkları süren Barbaroslar isimli yeni dizide Pelin Akil'in de olduğuna yönelik bilgiler geliyor.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe ikilisinin başrolünde yer aldığı Barbaroslar dizisi için yeni isimlerin kadroya katıldığına dair kulis bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Barbaroslar dizisinin ekibinde Gülcan Arslan, Melis Babadağ ve Yiğit Özşener ile birlikte Pelin Akil'in ismi de var. Kulislerde bu 4 oyuncunun hikayeye katıldıklarına yönelik bilgiler dolaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra gelecek sezon Pelin Akil, TRT1 ekranında mı olacak? Hayranlar bu soruyu soruyor ve dizinin en büyük prodüksiyonlardan birisine sahip olduğunu ve tüm dünyada ses getirebilecek bir proje olduğu için de Pelin Akil adına iyi bir tercih olduğunu düşünüyorlar.

PELİN AKİL KİMDİR?

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde dünyaya geldi. "Rent Müzikali", "Marika'nın Serveti", "Abim Geldi", "İstanbulname", "Depo", "Sersefil-Korkuyorum" "Sevgilim" ve "Closer" gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

Pelin Akil ilk çıkışını FOX'ta yayınlanan "Arka Sıradakiler" dizisiyle yakaladı, ardından TRT 1'de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu "Kurt Kanunu" dizisinde "Ballı Naciye" rolünü oynadı. Kurt Kanunun'da oynadığı süreçte TRT 1 de yayınlanan "Seksenler" dizisinde "Seçil" karakterine hayat verdi.

2012 yılında "Suskunlar" dizisinde "Nisan" karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra TRT 1 de yayınlanan "Kızıl Elma" dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

2015'te Show TV'de yayınlanan "Ne Münasebet" dizisinde "Nil" karakterini canlandırdı. Bunların yanı sıra ATV de yayınlanan "Aile İşi" ve yine Star TV de yayınlanan "Çember" gibi projelerde yer aldı.

Aynı projelerde de bulunduğu meslektaşı Anıl Altan ile 2016 eylül ayında nikah masasına oturdu. Pelin Akil'in ikiz kızları vardır. İsimleri Alin ve Lina'dır.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi