• $32,3743
  • 35,022
  • 2325.52
  • 9096.28
1 Eylül 2021 Çarşamba 19:18 | Son Güncelleme:

Sergen Özen kimdir, kaç yaşında? MasterChef dokunulmazlığı kazanan Sergen aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

Sergen Özen kimdir, kaç yaşında" MasterChef dokunulmazlığı kazanan Sergen aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı

MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan Sergen Özen dikkat çeken isimler arasında. Tv8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de mücadele azmi ile büyük başarı elde eden Sergen Özen'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "MasterChef Sergen Özen kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Sergen Özen bu hafta MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Yeni haftasında yeni takımlar arasındaki mücadele sonunda haftanın ilk dokunulmazlığını alan MasterChef Sergen Özen'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki MasterChef Sergen Özen kimdir, kaç yaşında, nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?

Sevilen yarışmada bu haftanın ilk bireysel dokunulmazlığını kazanan MasterChef Sergen oldu. Yarışmada sempatik tavırları, Trakyalı şivesi ile dikkat çeken Sergen Özen hakkındaki bilgiler araştırılıyor.

Ekranların en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Sergen Özen, başarılı yemekleri ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Dün akşam dokunulmazlık oyununda gecenin en iyi tabağını çıkaran MasterChef Sergen, bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanmayı başardı.

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

Bugüne kadar yaptığı yemekler sayesinde ödüller de almıştır. İstanbul'daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe'de birincilik elde etmiştir. Balık tutmayı çok seviyor ve yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor.

MasterChef Sergen Özen, ilerideki büyük hedeflerinden birisini Miami'ye Tekirdağ Köftecisi açmak ve bu köfteci dükkanı zinciri oluşturmak olduğunu belirtti.

SERGEN ÖZEN'İN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Türkiye takipçileri, yarışmacıların hayatları ile birlikte sosyal medya hesaplarını araştırıyor ve yarışmacılara oradan destek oluyorlar. Yedek yarışmacıların arasından kadroya 16. isim olarak dahil olan MasterChef Sergen Özen, Instagram'da "sergenozn" kullanıcı adıyla yer alıyor. Şu an 95 bin takipçisi bulunuyor.

ANA KADROYA NASIL GİRDİ?

Demi glace sosu ile mantarlı kuzu yemeği ile şeflerin karşısına çıkan Sergen Özen, bu sefer üç şeften evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başardı. İkinci tur olan üçlü düello turunda Yasemin Müşerref Aksoy ve Görkem Demiral ile yarışmıştır. Şefler, yarışmacılardan Fransız usulü soğan çorbası hazırlamalarını istemiştir. Verilen süre sonunda rakiplerini geride bırakarak Masterchef yolculuğuna devam eden ve bir üst tura çıkmaya hak kazanan kişi, Görkem Demiral olmuştu.

Düellolarda elenen Sergen Özen, yarışmada bu sene getirilen kurala göre Danilo Zanna tarafından final turuna çıkarıldı. Final turunda Sergen, her gün iki oyunda oynamayı başardı. Fakat bir türlü ana kadroya giremedi. Yedek yarışmacı seçildiği gün de iki oyun da yer alan Sergen, 16. Yarışmacının seçileceği gün de iki oyunda da yer almayı başardı. 16 kez oyuna giren, on altı yemek hazırlayan Sergen, sonunda ana kadroya girmeyi başardı. İlk oyunda dalyan köfteyi en iyi hazırlayan yedi yarışmacı arasında olan Sergen Özen, yaratıcılık oyununda şeflerin beğenisini kazandı ve ismi yazılı önlüğü alarak MasterChef 2021 ana kadrosuna giren 16. yarışmacı oldu.

  • masterchef sergen kimdir
  • sergen özen kim
  • dokunulmazlığı kazanan sergen aslen nereli
  • masterchef sergen özen kaç yaşında
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı