• $32,3705
  • 34,9744
  • 2325.57
  • 9125.61
22 Şubat 2019 Cuma 09:49 | Son Güncelleme:

Kuzgun son bölüm nefes kesti! Yeni 3. bölüm fragmanı yayında mı?

Kuzgun son bölüm nefes kesti! Yeni 3. bölüm fragmanı yayında mı"

Kuzgun 2. Bölüm izleyici karşısına çıktıktan sonra 3. Yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı yeni dizi Kuzgun her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Sevilen isimlerin yer aldığı dizinin son bölümünde Ağabeyinin Nevşehir’e gidişinin altında Kuzgun’a dair şüpheler yattığını fark eden Dila, bütün inancıyla Kuzgun’u korumak için siper oluyor. Rıfat, Kuzgun’u şoförü olarak işe alıyor ama Kuzgun’un yapmayı düşündüğü iş bu değildir. Kuzgun yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde sizlerle olacak.

Kuzgun 3.yeni bölüm fragmanı diziyi izleyenler tarafından merak edilmeye başlandı. Yeni başlamasına rağmen iddialı bir çıkış yapan Kuzgun dizisinin son bölümü izleyicileri ekrana kilitledi.  Dizinin 2. Bölümünde Dila’nın Kuzgun’a atacağı adımlar, Kuzgun’un içinde farklı yankılar buluyor. Meryem’le Kuzgun yıllar sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Bu anlarda her ikisi için de zaman duruyor ve anne-oğul ilk kez yüz yüze gelecektir. Kuzgun 3.yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

KUZGUN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

KUZGUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden fragman yayınlanacaktır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KUZGUN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kuzgun’un ateşle imtihanı!

Dila, Kuzgun’u eve geçirdikten sonra karşısında ansızın Meryem’i bulur. Meryem, yıllarca içinde biriktirdiği duygularıyla Dila’yla sarsıcı bir yüzleşme yaşar.Kuzgun’a karşı kendisini suçlu ve borçlu hisseden, geçen onca zamana karşı vicdan azabı hiç dinmeyen Dila, Kuzgun’un geri dönüşüyle hayatında yeni bir dönem aralar. Dila, Kuzgun’un geçmişine dair bilgi sahibi oldukça kalbindeki yara daha derinleşir. Dila’nın Kuzgun’a atacağı adımlar, Kuzgun’un içinde farklı yankılar bulacaktır. Meryem’le Kuzgun yıllar sonra ilk kez karşılaşırlar. Bu anlarda her ikisi için de zaman duracak ve anne-oğul ilk kez yüz yüze gelecektir. Rıfat’ın mallarının gizli olduğu depolardan biri kundaklanır. Kuzgun depoyu ateşe vereni yakaladığında hayatının şokunu yaşayacaktır.

Kuzgun depoyu yaktıran kişinin ismini öğrendiğinde yeni planını kurar. Rıfat’ın düşmanına doğru adım adım iz sürer.Diğer yanda Rıfat, Ali’yi Dila’ya saldıranları bulması için Nevşehir’e gönderir. Ali’nin Kesik’in ve Kuzgun’un isimlerine ulaşması an meselesidir.Ağabeyinin Nevşehir’e gidişinin altında Kuzgun’a dair şüpheler yattığını fark eden Dila, bütün inancıyla Kuzgun’u korumak için siper olacaktır. Rıfat, Kuzgun’u şoförü olarak işe alır ama Kuzgun’un yapmayı düşündüğü iş bu değildir. Bunu da Rıfat’a açık açık söyler. Rıfat, Kuzgun’a kendisini ispat etmesi için bir görev verir. Bu öylesine can yakacak bir iştir ki, Kuzgun her ne kadar hayatta tek tabanca olduğunu söylese de, bilmeden bir kurban vermesi gerekecektir.

KUZGUN DİZİSİ KONUSU

 ‘Benim adım Kuzgun. Ölümüm üç gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek’

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelenin içine düşecektir. Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler.

Dila sadece en yakın arkadaşını değil, çocukluk aşkını da kaybetmiştir. Dila’nın çocuk kalbinde Kuzgun asla iyileşmeyecek bir yara olarak kalacaktır. Aradan yirmi yıl geçmiştir. Dila yıllar önce okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönmüştür. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaktadır. Kuzgun’a çalıştığı yerde verilen yeni görev, çocukluk aşkı Dila’yı korumaktır. Dila ile Kuzgun’un bu karşılaşması Nevşehir’den İstanbul’a uzanacaktır. Kuzgun çocukluğunun çalındığı şehre geri döndüğünde, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı