• $32,3548
  • 35,1145
  • 2309.48
  • 9079.97
21 Haziran 2018 Perşembe 10:54 | Son Güncelleme:

Kalbimin Sultanı 2. son Bölüm izle Kalbimin Sultanı 3. Yeni bölüm fragmanı Star TV’de

Kalbimin Sultanı 2. son Bölüm izle Kalbimin Sultanı 3. Yeni bölüm fragmanı Star TV’de

Kalbimin Sultanı 3. Yeni bölüm fragmanı ve Kalbimin Sultanı son 2. Bölüm izleme linki merak ediliyor. Kalbimin Sultanı izleyici karşısına her hafta Çarşamba akşamları çıkıyor. Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor. Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer... Son bölümde Sultan divan’da köklü değişiklikler yaparken, Namık Paşa’yı sır katibi yaptığını herkese ilan eder. Yeniçeri Ocağı’nda yapılan bu köklü değişiklikler Halit Efendi ve Esma Sultan’ın hoşuna gitmemektedir. Anna, çocuklara ders vermeye çalışırken Saliha büyük bir direnç göstermektedir, Anna’nın bu durumu sarayda başarısızlık olarak anılmaya başlamıştır. Esma tahta çıkma mücadelesinde, Mahmud’u zayıf gösterecek her yola başvurmaktadır. Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur. Hoşyar’ın Anna için bir planı vardır… Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde sizlerle olacak.

Kalbimin Sultanı 3. Yeni bölüm fragmanı son 2. Bölüm izlendikten sonra araştırılıyor. Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? Star TV sevilen dizileri ekrana getirmeye devam ediyor. Yeni dizi Kalbimin Sultanı’nın oyuncuları arasında Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncer Salman, Itır Esen gibi isimler yar alıyor. Son bölümde Sultan divan’da köklü değişiklikler yaparken, Namık Paşa’yı sır katibi yaptığını herkese ilan eder. Yeniçeri Ocağı’nda yapılan bu köklü değişiklikler Halit Efendi ve Esma Sultan’ın hoşuna gitmemektedir.  Anna, çocuklara ders vermeye çalışırken Saliha büyük bir direnç göstermektedir, Anna’nın bu durumu sarayda başarısızlık olarak anılmaya başlamıştır.  Esma tahta çıkma mücadelesinde, Mahmud’u zayıf gösterecek her yola başvurmaktadır. Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur. Hoşyar’ın Anna için bir planı vardır… Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde sizlerle olacak.

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

KALBİMİN SULTANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Anna’ya yöneltmesine sebep olur…

Sultan divan’da köklü değişiklikler yaparken, Namık Paşa’yı sır katibi yaptığını herkese ilan eder. Yeniçeri Ocağı’nda yapılan bu köklü değişiklikler Halit Efendi ve Esma Sultan’ın hoşuna gitmemektedir.

Anna, çocuklara ders vermeye çalışırken Saliha büyük bir direnç göstermektedir, Anna’nın bu durumu sarayda başarısızlık olarak anılmaya başlamıştır.

Esma tahta çıkma mücadelesinde, Mahmud’u zayıf gösterecek her yola başvurmaktadır. Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur. Hoşyar’ın Anna için bir planı vardır…

KALBİMİN SULTANI KONUSU

Biri Hükümdar, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmud ve Anna... Eşine masallarda rastlanacak bir aşk masalı … Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer...

KALBİMİN SULTANI OYUNCULARI

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor. Maya Productions International’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı Star’da!

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

19 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Ersan Duru, Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. Lisans eğitimi bittikten sonra oyunculuğu profesyonel anlamda yapmaya karar verdi ve İstanbul'a gelerek oyunculuk eğitimi almaya başladı. Önce 2008 yılında DİALOG anlatım ve iletişimde temel oyunculuk teknikleri dersleri aldı.

Daha sonra da Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda iki yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Bununla paralel olarak aynı dönem içinde workshop'lara katılmaya, diksiyon ve şan dersleri almaya devam etti. İlk olarak TRT 1 de ''Başrolde Aşk'' isimli sit-com'la profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

2012 yazında Turgut Özakman'ın Diriliş adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan ''Çanakkale 1915'' adlı sinema filminde roman kahramanlarından Mehmed Ali'ye hayat verdi. 2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

Ali Ersan Duru, 2013 yılında Refik Halit Karay'ın eserinden esinlenerek yazılan ve Yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı "Bugünün Saraylısı" adlı dizide Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Serhat Teoman, Cansu Tosun ile birlikte başrol oyuncusu oldu.

ALEXANDRA NİKİFOROVA KİMDİR?

1993 yılı Rusya doğumlu olan Alexandra Nikiforova daha önce Rusya’da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı. İlk defa Rusya dışında bir dizide rol alan Alexandra Nikiforova, Anna rolü için Türkçe dersleri alıyor.  Güzel oyuncu yeni dizi Kalbimin Sultanı’nda Ali Ersan Duru ile birlikte başrol oynayacak.

EMEL ÇÖLGEÇEN KİMDİR

9 Temmuz 1970'de İstanbul'da doğdu.  İlk-orta-lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Okul yıllarında ilgi alanı dans üzerine olan sanatçı, lise eğitimden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandı. İkinci yılında fakülteden ayrılarak hayatının geri kalanına yön verecek olan Akademi İstanbul Tiyatro Bölümüne kayıt oldu. Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen Emel Çölgeçen, Aliye dizisindeki Meriç rolüyle tanınmıştır. Poyraz Karayel adlı dizide Avukat Sema rolünü canlandırmıştır.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

24 Eylül 1976 Kilis'de dünyaya gelen Tansel Öngel Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

İlk kez 2004 yılında "Uy Başımıza Gelenler" dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı. 2010 yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer'in birlikte yaptığı "Kılıç Günü" adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı. 6 Kasım 2012 tarihinde 29 Nisan 2014 tarihine kadar ekranlarda oynayan ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenlik yaptığı "Benim İçin Üzülme" adlı dizide başrollerde Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver oynadılar.

18 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı "Son Mektup" adlı sinema filminde Nesrin Cavadzade ile başrolde oynadı.

BESTE KÖKDEMİR KİMDİR?

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta dünyaya gelen Beste Kökdemir, Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi bestelemiştir. Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can vermiş ve 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinde rol almıştır.

TANER RUMELİ KİMDİR?

1985 doğumlu oyuncu Taner Rumeli, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk tiyatro deneyimini 1999 senesinde Keşan’lı Ali Destanı ile gerçekleştiren oyuncu Unutma Beni adlı dizide Levent karakterini canlandırmıştır. 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisi ardından Bitmeyen Makarna, Cin Geçidi, Unutma Beni, Son İstasyon, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Nuri, Atlılar, İnadına Aşk, Analı Oğullu, Asla Vazgeçmem, Öyle ya da Böyle, İnadına Aşk ve Kalbimin Sultanı gibi projelerde yer almıştır.

SADİ CELİL CENGİZ KİMDİR?

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 tarihinde Samsun, Çarşamba'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Sinema ve Televizyon Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. 2007-2008 yıllarında personel asteğmen olarak askerliğini yaptı. KPSS'ye girerek aldığı puan ile Edirne Kapıkule Gümrük Muayene Müdürlüğü'nde gümrük memurluğu yaptı. Bir süre sonra filmlerde oynamak için görevinden istifa etti.Sadi Celil Cengiz, öğretmen Hilal Cengiz ile evlidir. 2012 yılında senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı "İşler Güçler" dizisinde başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz paylaştı. 2015 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Nadide Hayat" adlı sinema filminde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan, Burak Can başrolerde oynamıştır.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'