• $32,3724
  • 35,0983
  • 2325.39
  • 9130.05
25 Eylül 2018 Salı 14:34 | Son Güncelleme:

İstanbullu Gelin yeni fragman yayında mı?

İstanbullu Gelin yeni fragman yayında mı"

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin, üçüncü sezonuna başladı. Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerde yer aldığı dizide Boranlar yaşadıkları yıkımdan sonra ayağa kalkmaya çalışıyor.

İstanbullu Gelin, yeni sezon ilk bölümüyle Star TV ekranındaki yerini aldı. 54. bölümde, Boranlar'ın hayatı baştan sona yenileniyor. İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. 

İSTANBULLU GELİN FRAGMANI

 

İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM ÖZETİ

Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir.

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON

Yaz’ın şefkat, sevgi ve neşe dolu dünyasına tanık olduğumuz tanıtım beklenmedik finali ile herkesi şaşırtacak. Boranlar kaldıkları yerden nasıl bir başlangıç yapacak? Yıllar sonra yolları kesişen akrabaları Ülfet Kavaklı ile aralarında neler yaşanacak? Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek? “İstanbullu Gelin” tüm bu soruların cevapları ve sürpriz dolu gelişmelerle 21 Eylül’de yayınlandı.

İSTANBULLU GELİN 53. BÖLÜM - SEZON FİNALİ ÖZETİ

Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

Özcan Deniz; (Faruk) Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

Aslı Enver; (Süreyya)10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

Doktor İbrahim (Selçuk Borak)

1952 İstanbul doğumlu başarılı oyunu İstanbul Şehir Tiyatroları ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı olarak bilinmektedir. Kurtlar Vadisi, Mayıs Kraliçesi, Avrupa Yakası, Eyyvah Eyvah 3 gibi yapımlarda yer bulmuştur.

Tuncay Kaynak (Vecdi)

15 Haziran 1956 Balıkesir doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü tamamlamıştır. İkizler burcudur ve saç rengi koyu kestanedir. Mahallenin Muhtarları dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Çiçek Taksi, Deli Yürek, Maral, Karadayı ve Arkadaşlar İyidir gibi dizilerde rol almıştır.

Hayal Köseoğlu (Zeynep)

30 Kasım 1991 doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 67 kilodadır. Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Yeni Hayat, Muhteşem Yüzyıl ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Arkadaşlar İyidir’de izlemiştik.

Fırat Tanış (Adem)

Mayıs 1975 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda müzisyenliğiyle de tanınmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Geniş Aile diisinde Koyu Bilal karakteriyle tanınmaktadır. Ulan İstanbul, Bir Zamanlar Osmanlı, Mavi Gece, Yeşil Deniz, Somuncu Baba Aşkın Sırrı gibi dizilerde rol almıştır.

Semra Dinçer (Reyhan Sezgin)

1965 Ankara doğumlu oyuncu Kuzey Güney dizisinde Handan karakteriyle tanınmıştır. Kavak Yelleri, Kaybolan Yıllar, Unutulmaz ve Dinle Sevgili gibi dizilerde rol almıştır.

Özge Borak (Jinekolog Begüm)

14 Şubat 1982 doğumlu başarılı oyuncu Selçuk Borak’ın kızıdır. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bülent Şakrak’la 4 yıl boyunca evli kalmış daha sonra bşanmış ve 2012 yılında Ata Demirer’le evlenmiş ve ilişkisi 2014 yılına kadar devam etmiştir. Küçük Kadınlar, Eşref Saati gibi dizilerde rol almıştır. Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde Ata Demirer’le başrolleri paylaşmıştır.

İpek Bilgin (Esma)

1965 İstanbul doğumlu deneyimli isim tiyatro oyuncusu, tiyatro oyun yönetmeni ve çevirmendir. Bir çok dizi ve sinema filminde yer alan Bilgin Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almıştır. Ezel, Bıçak Sırtı, Hırsız Polis, 20 dakika ve Maral gibi dizilerde rol oynamıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Hokkabaz, Kelebeğin Rüyası ve Hükümet Kadın gibi filmlerde de rol almıştır.

?

Salih Bademci (Fikret)

15 Ağustos 1984 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu 2015 yılında İmer Özgün ile evlenmiştir. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olan Bademci son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol aldığı Sinan Karakaya karakteriyle tanınmaktadır. Ulan İstanbul, Zeytin Tepesi, Fatih ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol bulmuştur.

Murat Akpınar (Osman)

1998 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 1.82 boyunda ve 80 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Suskunlar dizisinde İbrahim karakteriyle adını duyurmuştur.

Fatih Koyunoğlu (Akif)

1 ocak 1979 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oğlak burcu olan Koyunoğlu 1.76 boyunda ve 68 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Beni Böyle Sev, Kara Kutu, Elveda Rumeli ve Beni Unutma gibi dizilerde rol almıştır.

Dilara Aksüyek (İpek)

1987 yılının temmuz ayında hayata gözlerini açan Aksüyek İzmir’in Karşıyaka semtinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarını Trakya Üniversitesi’nin lojmanlarında geçiren güzel oyuncu 1.65 boyunda ve 55 kilodadır. Düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Kadim Dostum, Adı Mutluluk gibi dizilerde rol almıştır.

Neslihan Yeldan (Senem)

1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Füreya karakteriyle bilinmektedir. Oyuncu son olarak Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi ve Saklı Kalan gibi dizilerde yer almıştır.

Berkay Hardal (Murat)

Pelinsu Pir (Nurgül)

Nergis Çorakçı (Kıymet

Ahmet Sabri Özmener (Mustafa)

1961 Kars doğumlu tecrübeli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Şefkat Tepe, Küçük Gelin gibi dizilerde rol almıştır.

Muharrem Türkseven (Nazif)

Hakan Altıner (Şahap)

9 Mayıs 1952 doğumlu deneyimli oyuncu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Hayat Bilgisi, Selena, Adanalı ve Ne Münasebet gibi dizilerde rol almıştır.

Nilay Erdönmez (Asiye)

Hira Koyuncuoğlu (Bade)

Eren Balkan (Gülistan)

24 Aralık İstanbul doğumlu 36 yaşındaki oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat tarihi mezunudur. Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. Hırsız Polis, Yaprak Dökümü ve Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır.

Eser Ali Yıldırım (Ömer)

Neslihan Arslan (Dilara)

25 Nisan İstanbul doğumlu 28 yaşındaki oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı müzikal bölümünü tamamlamıştır.

Gürhan Gülbahar (Yılmaz)

1972 İstanbul doğumlu 1.82 boyunda ve 78 kilodaki yetenekli oyuncu kır saçlı, kahverengi gözlüdür. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Elif, Medcezir, Kertenkele, Şubat ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

Bertan Dirikolu (Asım)

1980 İstanbul doğumlu oyuncu 1.83 boyunda ve 79 kilodadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Sıla, Ustura Kemal, Canımıniçi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizilerinde rol almıştır.

İSTANBULLU GELİN DÜNYAYA AÇILIYOR

Arnavutluk'tan Meksika'ya Hırvatistan'dan Angola'ya on beşten fazla ülkeye satılan İstanbullu Gelin'e büyük ilgi...

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi “İstanbullu Gelin, dünya televizyonlarından da büyük ilgi görüyor.

Aralarında Arnavutluk, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yunanistan, Gürcistan, Kazakistan, Karadağ, İsrail ve Angola gibi ülkelerin de bulunduğu on beşten fazla ülkeye satılan İstanbullu Gelin, Türkiye’deki başarısının ardından yayına girdiği pek çok ülkede de geniş izleyici kitlelerine ulaştı. Latin Amerika’dan da büyük ilgi gören, Meksika ve Kostarika’da yayına girmek üzere gün sayan İstanbullu Gelin için Arjantin, Şili, Peru, Uruguay, Brezilya ve Panama gibi bölgenin bir çok ülkesiyle de görüşmeler devam ediyor.

Dünya televizyonlarının ilgi odağı haline gelen İstanbullu Gelin dizisinin setini ziyaret etmek ve özellikle başrol oyuncularıyla röportajlar yapmak üzere pek çok yabancı kanal yetkilisi ile dünya basınının temsilcileri ülkemize geliyor. Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan, Arnavutluk ve Bosna Hersek’ten gelen misafirleri sette ağırlayan dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, İstanbullu Gelin’in başarısı üzerine söyleşi gerçekleştirirken bir yandan da konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İSTANBULLU GELİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

Yapım: O3 Medya

Yapımcı: Onur Güvenatam

Drama Direktörü: Lale Eren

Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş

Senaryo: Teşrik-i Mesa

İstanbullu Gelin: Cuma akşamları evdeysek sebebi var

Türkiye’deki dizilerin başarısını başrol oyuncularına bağlamayı bırakalı bir zaman oldu sanırım. İlk tanıtımları yapıldığı zaman “Özcan Deniz dizisi” damgasını yiyen İstanbullu Gelin, artık hepimizin dizisi. 

Yazıp yönettiği ilk film Köksüz ile akılda kalan bir işe imza atan Deniz Akçay ile Armağan Gülşahin, Ayşe Işıkmen ve Selin Yaltaal’dan oluşan Teşrik-i Mesai ekibinin senaryosunu yazdığı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den tanıdığımız Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yönettiği İstanbullu Gelin, ikinci sezonunda muazzam bir başarıya imza attı. Yan karakterlerin hikayelerine yer vermeyi, ana karakterlerini defolarıyla çizmeyi ihmal etmemeyi, dramı da komediyi de dengesini şaşmadan vermeyi başaran dizi ileride de pek çok kez izlenecek bir potansiyel taşıyor. İlk bölümleri çok tutan dizilerin ikinci sezona gelemeden birkaç bölümden sonra fire verdiği sektörde ikinci sezonu ilkinden daha çok beğenilen nadir işlerden biri oldu İstanbullu Gelin.

Yeni Asmalı Konak olmadı

İstanbullu Gelin’in ilk bölümleri Özcan Deniz’in bir diğer dizisi Asmalı Konak ile benzerlikler taşıdığı için çokça karşılaştırılmıştı. Ancak İstanbullu Gelin, karakterlerini ilmek gibi işledi, seyircilere benzersiz anlar sundu, şimdiye kadar bir Türk dizisinde en iyi yazılmış ve muazzam oynanan psikolog sahnelerine yer verdi ve kötüyü kötü yapan nedenleri irdeledi. Tüm bunları yaparken izleyiciyi de Boranların evinin misafiri yaptı. O nedenledir ki hem şu sıralar ekranda olan hem de geçmişte yayınlanmış pek çok diziden ayrışıyor ve hemen hemen her bölüm ortaya harika bir iş çıkıyor. Kısacası İstanbullu Gelin yeni Asmalı Konak olmadı ama başka diziler yeni bir İstanbullu Gelin olmaya çalışacak. 

Aslı Enver’e çok yaradı

Süreyya rolünde izlediğimiz Aslı Enver’in oyunculuğunu da daha üst noktaya getiren, bugüne kadar oynadığı rolleri unutturan ve parlamasını sağlayan nedenlerden biri de bu ekibin başarısı kanımca. İstanbullu Gelin, yönetmeni, senaristi ve oyuncu kadrosu gibi artılarıyla gelişim alanı için önemli bir fırsat sunuyor. 

Fırat Tanış, Fatih Koyunoğlu, Salih Bademci ve İpek Bilgin

Şüphesiz dizinin oyuncu kadrosunun hepsi özenle seçilmiş ancak birkaç isimden bahsetmemek haksızılık olur. Tiyatro sahnelerinde de harikalar yaratan usta oyuncular Fırat Tanış, Fatih Koyunoğlu, Salih Bademci ve tabii ki İpek Bilgin muazzam sahnelere imza atıyorlar. Diziye bu sezon katılan bir başka usta oyuncu Tamer Levent’i de unutmamak lazım.

Sakız gibi uzatmadan da 2.5 saatlik dizi yazmak mümkün

Seyircileri bir hikayeye ortak edip, en defolu karakterlerine bile inandıran İstanbullu Gelin; klişe yollara girmeyerek, beklenmedik sahnelere ters köşe müzikler seçerek, yeri geldiğinde sevilen bir oyuncusuyla senaryo gereği vedalaşmayı göze alarak, 2 saati aşkın süresine karşın konuları sakız gibi uzatmayarak seyirciye böyle bir dizinin de mümkün olabileceğini ispatladı. İleride adının Süper Baba, İkinci Bahar gibi kült dizilerle anılacağı aşikar. Üçüncü sezonu şimdiden merakla bekliyoruz.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi