• $32,3311
  • 35,062
  • 2282.76
  • 8975.4
26 Mart 2018 Pazartesi 10:23 | Son Güncelleme:

Gülizar son bölüm neden final yaptı? Gülizar 10. Final bölüm izle Kanal D’de

Gülizar son bölüm neden final yaptı" Gülizar 10. Final bölüm izle Kanal D’de

Gülizar 10. Final bölümü izleyici karşısına çıkıyor. Gülizar son bölüm canlı olarak izleyici karşısına her hafta cumartesi akşamı çıkıyordu. Gülizar dizisi bitti mi? Kanal D ekranlarının Yeşilçam tadında bir dizi olarak lanse edilen dizisi Gülizar, yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytinglerde bekleneni karşılayamadı ve kanal dizi için final kararı verdi. Dizinin final bölümünde, Gülizar ve Murat'ı zor günler beklemektedir. Son bölümde Gülizar ve Murat yakınlaşmasını gören Hayriye Hanım, onlara hiç beklemedikleri bir tepki verir. Olanlar karşısında büyük bir şok yaşayan Gülizar ise çaresiz kalır. Çiftlikte Gülizar'ı seven tek kişi Hayriye Hanım'dır ve bu olaydan sonra Gülizar, onu kaybetme korkusu yaşar. Mine'den yeni ayrılan Murat ise aynı şekilde tepkilere maruz kalır. Gülizar ve Murat'ın yanında olan tek kişi ise Suzan'dır. Gülizar, Hayriye'nin kendisini zorlamasıyla aşkı ve ailesi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır!

Gülizar 10. Final bölümü izleyici karşısına çıkıyor. Gülizar neden final yapıyor? Kanal D’de cumartesi akşamları yayınlanan dizinin oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Şerif Sezer, Berkay Ateş, Sevtap Özaltun, Zuhal Gencer gibi isimler bulunuyordu. Dizinin 10. Bölüm fragmanı bir türlü yayınlanmayınca final bölümü yapmadan yayından kaldırıldığı düşünülmüştü. Gülizar 10. Bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından 24 Mart’ta final yapacağı açıklanmıştı. Kanal D ekranlarının Yeşilçam tadında bir dizi olarak lanse edilen dizisi Gülizar, yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytinglerde bekleneni karşılayamadı. Final bölümünde Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir. Gülizar final bölümü izleme linki haberimiz içerisinde yer alıyor.

Gülizar, bu durumun ortaya çıkmasıyla bir anda bütün aileyi karşısına alır. Başta Candan ve Mine olmak üzere herkesi haklı çıkaracak bir durumun içinde kalmıştır. Gülizar, ne yapacağını bilemez. Murat'la birlikte tattığı aşkı bir türlü yaşayamaz. Gülizar final bölümü izleme linki haberimiz içerisinde yer alıyor.

GÜLİZAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

GÜLİZAR NEDEN FİNAL YAPTI?

Kanal D ekranlarının Yeşilçam tadında bir dizi olarak lanse edilen dizisi Gülizar, yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytinglerde bekleneni karşılayamadı.

 

GÜLİZAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Basın toplantısı sonrası Gülizar ve Murat meraklı bakışlar arasında şirketten çıkar. Büyük bir skandal yaşadıklarını düşünen Hayriye’nin ve ailenin Gülizar’a olan öfkeleri iyice artmıştır. Yaşanan olaylar karşısında Mine’nin tavrını merak ederlerken o ise herkesi şaşırtır.

Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

Bütün bunlar olurken Teksoy’u saklayan Mine, herkesi sarsacak planlar içine girmiştir. Mine’nin planı nedir? Suzan ve Fettah, Gülizar ve Murat’ı bulabilecek midir? Herkese ve her şeye rağmen iki aşık aşklarını özgürce yaşayıp mutlu olabilecek midir?

GÜLİZAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

GÜLİZAR (FARAH ZEYNEP ABDULLAH):Mehmet Rıfat ile Esma’nın yasak aşkının tek meyvesi ve Sepetçi Ailesi’nin varisidir. Annesi tarafından küçük yaşta Suzan’a emanet edilmiştir. İzmir’in arka sokaklarında yaşayan, hayata şarkılarla tutunan Gülizar; ele avuca sığmayan, olağanüstü güzelliği ve sesi olan, paraya ve güce önem vermeyen bir genç kızdır.

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere’ye taşındı.

Lise eğitimine Türkiye’de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere’ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

İngiltere’de yaşarken tiyatro öğretmeni onu oyunculuğa teşvik etti. Tiyatroda oynadığı birçok oyunu İngilizce ve Fransızca olarak oynadı. Sadece 11 yaşındayken bir defaya mahsus olmak kaydıyla bir Türkçe oyunda rol aldı.

Üniversiteye başlamadan önce eğitimine bir sene ara verdi. O sene içerisinde garsonluk ve barmenlik yaptı. İngiltere’de üniversite ikinci sınıfta eğitim görürken Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi için seçmelere katıldı ve Aylin rolü için seçildi. Bundan ötürü eğitimine ara vermek zorunda kaldı.

İlk sinema oyunculuğunu İngiltere’de okurken Closer filminde bir striptizciyi canlandırarak yaptı.

Türkiye’deki ilk sinema filmini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Kelebeğin Rüyası filminde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’la oynadı.

2014’ün Mart ayında Star TV ekranlarında başlayan başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Şura karakteri ile televizyon ekranların dönüş yapmıştır.

MURAT (BERK CANKAT):Sepetçi Çiftliği’nin kahyası Veysel ile Zemzem’in yakışıklı oğludur. Sepetçi ailesinin müstakbel damadı; ailenin tek kızı olan lise aşkı Mine ile nişanlanmak üzeredir. Saygılı, küçük yaşlardan beri kendi ayakları üzerinde durabilen, özgür ruhlu bir adamdır.

Berk Cankat 9 Mayıs 1984 yılında Ankara’da doğdu. 185 boyundaki yakışıklı oyuncu Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarımı bölümünden mezun oldu. Daha sonra Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk alanında ilk tecrübesini Fox TV ekranlarından yayınlanan fantastik dizi “Sana Bir Sır Vereceğim” ile kazandı. Bu dizide fantastik güçlere sahip olan ve bakışlarıyla zihinleri kontrol eden Savaş karakterini canlandırdı.

Dizideki performansı ile göz dolduran oyuncu daha sonra “Medcezir” dizisinde “Cem” karakterini canlandırdı. Yakışıklı oyuncu 2014 yaz sezonunda yayın hayatına başlayan “Güzel Köylü” dizisinde “Cemal” karakterine hayat verdi.

SUZAN (EBRU CÜNDÜBEYOĞLU):Gülizar’dan başka kimsesi yoktur. Genç yaşta ekmeğinin peşine düşmüş, şöhret olma hayalleri bir pavyonda son bulmuştur. Gülizar’ın annesi Esma’nın, en yakın arkadaşıdır. Kuralları ve yargıları olan, çok konuşan bir kadındır. Kötü geçmişini Gülizar’ın umutlu hayatı üzerinden temize çekmeyi amaç edinmiştir.

HAYRİYE (ŞERİF SEZER):Mehmet Rıfat Sepetçi’nin annesidir. Kocası Ziya Bey vefat ettikten sonra çiftliğin ve işlerin gizli yöneticisi olmuştur. “İktidar” kelimesinin hayattaki karşılığıdır. Güçlü, koruyucu, kavrayıcı ve sırlarla doludur. Ailesini tehdit eden tehlikelere karşı gerekirse kendini siper eder.

FETTAH (BERKAY ATEŞ):Tam bir sokak çocuğudur. Gülizar’a aşk ile bağlıdır ama bunu kendinden bile saklamaktadır. Hayali çok önemli bir besteci olmaktır. Doğduğu memleketten kan davası nedeniyle çocuk yaşta amcasıyla birlikte İzmir’e kaçmıştır. Gülizar’ın manevi partneri, menajeri ve mahalle arkadaşıdır.

CANDAN (ZUHAL GENCER):Varlıklı bir ailenin iki kızından biridir. Zamanında şirket evliliği gibi planlı bir evlilik yapmış, Mehmet Rıfat ile evlendirilmiştir. Nazan adında, kocası iflas etmiş bir kız kardeşi vardır. Cemiyet hayatını çok önemseyen, sert mizaçlı bir kadındır. Gülizar’ın varlığı en çok onun ayarlarını bozacaktır.

MİNE (SEVTAP ÖZALTUN):Mehmet Rıfat ve Candan’ın güzel kızıdır. Hep şımartılmış, çok sevilmiş, hayatın hiçbir zorluğuyla yüzleşmemiştir. Bu yüzden istediğini alamayınca hırçınlaşır. Ailenin gelecekteki lider kadını olmak üzere cemiyet hayatına uygun yetiştirilmiştir. Tek amacı, çocukluk aşkı olan Murat ile evlenmektir.

TUĞRUL (BERK ERÇER):Mehmet Rıfat ile Candan’ın ilk çocuğu, ailenin tek erkek varisidir. İyi bir eğitim alması için ailesi seferber olmuştur fakat Tuğrul, ailesinin çabalarını boşa çıkarmaktadır. Ailenin yönetiminde söz sahibi olamamaktan dolayı gergin, karanlık ilişkileri ve alışkanlıkları olan bir adamdır.

VEYSEL (OSMAN ALKAŞ):Tek evladı Murat’ın gözünün içine bakar. Çiftliğin kahyası, Mehmet Rıfat’ın can dostu, Hayriye’nin kara kutusudur. Ağırbaşlı, saygın, gururlu ve gözü kara bir adamdır. Tek arzusu, oğlunu Sepetçiler’e damat verip aileden arzu ettiği saygıyı görmektir.

ŞERİF ABLA (MAHPERİ MERTOĞLU):Suzan’ın çalıştığı pavyonun sahibi, acımasız bir kadındır. Ağabeyi, Gülizar’ın annesi Esma’ya vurulup onun arkasından kayıplara karışınca küçük yaşta yalnız kalmış ve intikam yemini etmiştir. Suzan’a ve şimdilerde Gülizar’a takıntılıdır.

ZEMZEM (AYŞE TUNABOYLU):Veysel’in karısı, Murat’ın bir tanecik annesidir. Zemzem; bahçesiyle uğraşan, entrikalara dahil olmayan, sakin bir kadındır. Sepetçi Ailesi’ne vefa duymasına rağmen, onlardan uzak durmaya özen gösterir. Kocasının aksine, oğlunun Mine ile evlenmesine pek olumlu bakmamaktadır. Gülizar’a hesapsız kitapsız kalbini açmasının sebebi ise, ondaki yalnızlığı kendi gençliğine benzetmesidir.

NAZAN (GONCAGÜL SUNAR):Candan’ın kız kardeşidir. Kocası iflas ettikten sonra Mehmet Rıfat’ın gönderdiği harçlıklarla geçimini sağlamaktadır. Aile bağları kuvvetli değildir. Özellikle kız kardeşiyle sadece çıkar ilişkisi kurmaktadır. Nazan’ın tek bir oğlu vardır ve onun bir baltaya sap olması için yapmayacağı fedakarlık yoktur.

KÜNYE

Yapım                                                   : O3 Medya 

Yapımcı                                                 : Onur Güvenatam   

Yönetmen                                             :  Çağan Irmak

Proje Tasarım                                      :  Çağan Irmak

Senaryo                                                : Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu  

Müzik                                                    : Çiğdem Erken     

Oyuncular                                            :  Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerif Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

GÜLİZAR NE ZAMAN,HANGİ KANALDA?

Bir Çağan Irmak dizisi, “Gülizar” yakında Kanal D'de başlıyor! Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra Gülizar ile televizyon ekranına geri dönüyor. Proje tasarımı, senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak’a ait olan “Gülizar”ın etkileyici hikayesi 20 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

GÜLİZAR DİZİSİ KONUSU

Şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar ile başarılı veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesinin anlatılacağı dizinin genel hikayesi şöyle;

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.

Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak