• $32,3885
  • 35,097
  • 2326.54
  • 9101.2
17 Aralık 2017 Pazar 10:53 | Son Güncelleme:

Dostlar Mahallesi yeni 2.bölüm fragmanı ilk bölüm izleme linki Kanal D’de

Dostlar Mahallesi yeni 2.bölüm fragmanı ilk bölüm izleme linki Kanal D’de

Yeni dizi Dostlar Mahallesi ilk bölümüyle büyük beğeni kazandı. Dostlar Mahallesi ilk bölüm ardından Dostlar Mahallesi 2. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kanal D’nin yeni dizisi Dostlar Mahallesi’nde büyük heyecan yaşandı. Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le ile Çetin’in hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi,taksi durağının sahibi ve tüm mahallelinin ablası Neriman Anne’nin zorluklar karşısındaki dimdik duruşu keyifle izlendi. Son bölümde Dostlar Mahallesi’nin ilk bölümünde iki kardeş (Metin ve Çetin) yakılan Metin’in taksisi yüzünden karakolluk oluyorlar! Çetin’in çapkınlığını öğrenen Seher çıldırıyor! Selim ise, yurt dışında evlendiği Olga’yı annesine nasıl tanıştıracağının hesabını yapıyor! Metin’in geçim kaynağı Dostlar Durağındaki taksisidir. Bir gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taksisi yakılır. Metin, sürekli tartıştığı kardeşinin yaktığından şüphelenir; çünkü, Çetin’in eli yanıktan dolayı sargılıdır. Bütün ibreler Çetin’i gösterir. Çetin ise, elinin yanıklığını açıklayamaz. İki kardeş karakolluk olur. Çetin, Metin’in ve durakraki diğer arkadaşlarının da kendisinden şüphelenmesinden dolayı kırgındır.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dostlar Mahallesi ilk bölüm ardından gözler Dostlar Mahallesi 2. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Yeni dizi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le ile Çetin’in hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi keyifle izlendi. İşte, Dostlar Mahallesi ilk bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Komiserin sorgusunda da önceleri saklamak zorunda kalır. Sonra işin rengi kötüye çalınca açıklamak zorunda kalır. Tam bu esnada, eşi Seher komiserin odasına girer…

DOSTLAR MAHALLESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

DOSTLAR MAHALLESİ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dostlar Mahallesi’nin ilk bölümünde iki kardeş (Metin ve Çetin) yakılan Metin’in taksisi yüzünden karakolluk oluyorlar! Çetin’in çapkınlığını öğrenen Seher çıldırıyor! Selim ise, yurt dışında evlendiği Olga’yı annesine nasıl tanıştıracağının hesabını yapıyor! Metin’in geçim kaynağı Dostlar Durağındaki taksisidir. Bir gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taksisi yakılır. Metin, sürekli tartıştığı kardeşinin yaktığından şüphelenir; çünkü, Çetin’in eli yanıktan dolayı sargılıdır. Bütün ibreler Çetin’i gösterir. Çetin ise, elinin yanıklığını açıklayamaz. İki kardeş karakolluk olur. Çetin, Metin’in ve durakraki diğer arkadaşlarının da kendisinden şüphelenmesinden dolayı kırgındır. Komiserin sorgusunda da önceleri saklamak zorunda kalır. Sonra işin rengi kötüye çalınca açıklamak zorunda kalır. Tam bu esnada, eşi Seher komiserin odasına girer…

DOSTLAR MAHALLESİ İLK BÖLÜM İZLE - KANAL D

DOSTLAR MAHALLESİ KONUSU

Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le ile Çetin’in hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi,taksi durağının sahibi ve tüm mahallelinin ablası Neriman Anne’nin zorluklar karşısındaki dimdik duruşu, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentileri, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın hikayesi, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in yaptıkları, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’i, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’u, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la Serkan’ın hikayesi Dostlar Mahallesi’nde ekrana geliyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çağla Şıkel - Seher

Çetin’in karısı Seher, çok sert bir kadındır. Mahallede herkesle kavga eder. Herkese laf etmesi ile meşhurdur. Biraz deli dolu bir kadındır. Kocası Çetin’i bile döver. Sabah akşam evde kavga gürültü eksik olmaz.

Alişan - Metin

Metin, dürüst, sözünü sakınmayan, delikanlı bir taksi şoförüdür. Kimseden korkmaz ve asla yalan söylemez! Bu karakteriyle herkesin saygı ve sevgisini kazanmıştır. Gençliğinde boksörlük yapan ve ömrü kavgayla geçen Metin, evli ve çocuk sahibi olmasına rağmen eski adetlerinden kopamamakta, sinirlenince esip gürlemektedir.

Hande Katipoğlu - Füsun

Metin’in karısı Füsun, Seher’e göre daha aklı başında bir kadındır. Füsun, Metin’den çok çekinmektedir. Metin’in şeker hastası olması ve her şeye sinirlenmesi sebebi ile birçok şeyi ondan gizli halletmeye çalışır. Füsun, mahallenin pastanesini işletmektedir.

İnan Ulaş Torun - Çetin

Abisinin tam tersi diyebileceğimiz Çetin’in işi gücü yalan dolandır. Sürekli dalavere peşinde koşar, burnunu her işe sokar ve oynadığı oyunları da eline yüzüne bulaştırır. Fakat, bu kurnaz karakteri altında tertemiz bir kalp yatar. Ne kadar kavga da etseler abisini ve duraktakileri çok sever.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi