22 Ekim 2020 Perşembe 11:13 | Son Güncelleme:

Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu?

Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu"

Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm fragmanı yayında! Tv8 ekranlarının başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 21 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Demek Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölümünde Mehdi'nin öfkesi artık adım adım tüm hayatlarını ele geçirmeye başlar. Zeynep'in huzur bulduğu tek yer artık iş yeridir.

Doğduğun Ev Kaderindir televizyon izleyicilerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alıyor. Mehdi ve Zeynep’in yaşadığı olayları anlatan dizi ilk bölümünden itibaren heyecanla takip ediliyor. Güzel oyuncu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizi 16. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölüm izleme linki ve 17. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 16. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep iş yerinde yakaladığı ikinci şansın sevincini yaşayamadan yine Mehdi’nin başını belaya sokmasıyla sarsılır. Ama Mehdi’ye olan kızgınlığını ikinci plana atarak ailesi için elinden geleni yapmaktan da geri durmaz.

Emine içine düştüğü bunalımdan çıkmak için mücadele eder. En büyük desteği olan Sultan hem evini hem de dükkanı gözden çıkararak kızının o mahalleden kurtulması için büyük bir adım atar.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Burhan meselesiyle büyüyen tartışmaların dozu arttıkça başka konulara da sıçrar. Mehdi’nin öfkesi artık adım adım tüm hayatlarını ele geçirmeye başlar. Zeynep’in huzur bulduğu tek yer artık iş yeridir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi ele alınacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR?

OG medya tarafından yapılan ve TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Evin Kaderindir dizisinin çekimleri İstanbul’da gecekonduların ve eski evleri olduğu mahallelerde başlamıştır. İstanbullu olanların yakından tanıyacakları Pier Loti mekanları da çekimlerde görülüyor. 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi