• $7,8153
  • €9,2708
  • 483.291
  • 1211.51
Haber hattı
0530 708 54 54
Haber hattı
0530 708 54 54
22 Mayıs 2020 Cuma 21:36 | Son Güncelleme:

Gelinim Mutfakta Çikolatalı elma ve armut topları tarifi! Çikolatalı elma ve armut topları nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta Çikolatalı elma ve armut topları tarifi! Çikolatalı elma ve armut topları nasıl yapılır"

Çikolatalı elma ve armut topları nasıl yapılır? sorusu yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışmada hem yaşananlar hem de yapılan yemekler yakından takip ediliyor. Gelinler arasında heyecanlı ve kıyasıya rekabet yaşanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Çikolatalı elma ve armut topları tarifi ve malzemelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çikolatalı elma ve armut topları hakkında bilgi almak isteyen izleyiciler yoğun araştırma yapmaya başladı. Gelinler, Gelinim Mutfakta programından her gün belirlenen yemekleri belli süreler içinde yapmaya çalışıyor. Gün boyunca yapılan yemeklere puanları kayınvalideler veriyor. En yüksek puanı alan yarışması gün birincisi olurken çeyrek altınında sahibi oluyor. Çikolatalı elma ve armut topları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta Çikolatalı elma ve armut topları tarifi ve malzemeleri nelerdir? Konu hakkında detaylı bilgi haberimizde.

ÇİKOLATALI ELMA VE ARMUT TOPLARI MALZEMELER

200 gr. pötibör bisküvi – 1 paket

1 adet kırmızı elma – rende

1 adet armut – rende

1 su bardağı fındık – dövülmüş

1 yemek kaşığı tarçın

1 tatlı kaşığı sumak

Gelinim Mutfakta 22 Mayıs puan durumu| Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu?

Üzeri için Malzemeler;

1 su bardağı bitter çikolata

4 – 5 yemek kaşığı krema – bitter için

½ su bardağı beyaz çikolata

2 – 3 yemek kaşığı krema – beyaz için

ÇİKOLATALI ELMA VE ARMUT TOPLARI NASIL YAPILIR?

Elma ve armudunuzun kabuklarını soyun.

Rendenin kalın tarafıyla elmanızı ve armudunuzu rendeleyin.

Fındıklarınızı hafif toz haline gelene kadar çekin.

Pötibör bisküvileri bir parçalayıcının içerisinde toz haline getirin.

Bir karıştırma kabında elma, armut, pötibör bisküvi, fındık, tarçın ve sumağı ekleyip hamur kıvamına gelene kadar yoğurun.

Yoğurduğunuz harcı buzdolabında 30 – 45 dakika ya da derin dondurucu da 10 – 15 dakika bekletin.

Buzdolabında ya da derin dondurucuda beklettiğiniz harçtan cevizden biraz daha küçük toplar yuvarlayıp, bir tabağa dizin.

Üzeri için;

Bitter çikolatayı benmaride eritin ve içerisine krema koyup karıştırın.

Beyaz çikolatayı benmari de eritin ve içerisine krema koyup karıştırın.

Birleştirmek için;

Hazırladığınız toplarınızı servis edeceğiniz tabağa alıp üzerine erittiğiniz bitter çikolatayı gezdirin.

Bitter çikolatanızın üzerine de beyaz çikolatayı şeritler halinde gezdirerek servis edin.

<p>Barış Pınarı bölgesine havan ve çok namlulu roketatar ile taciz ateşi açan 9 PKK/YPG'li terörist

Barış Pınarı bölgesinde 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Türkiye'nin yeni nesil yerli silahları

Türkiye'nin en yüksek barajında yüzde 87'lik fiziki gerçekleşme sağlandı

Türkiye'nin yerli otomobil fabrikasının inşaatıyla ilgili yeni paylaşım