• $32,382
  • 35,0869
  • 2326.2
  • 9101.4
11 Haziran 2021 Cuma 09:22 | Son Güncelleme:

Camdaki Kız 9. bölüm izle tek parça! Kanal D Camdaki Kız sezon finali kesintisiz izle!

Camdaki Kız 9. bölüm izle tek parça! Kanal D Camdaki Kız sezon finali kesintisiz izle!

Perşembe akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız dün akşam sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin konusu gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik'in paylaştığı dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler ekrana gelecek...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dün akşam 9. sezon finali bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde heyecan dolu sahneler seyircisini ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümünde; kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken, Nalan'ın içini büyük bir korku kaplar. Feride'nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan'ın zihnini ele geçirir...

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM İZLE!


CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

Sedat ve Nalan'ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan'a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

Feride'nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan'ın zihnini ele geçirir.

Cana'dan Koroğlu ailesinin bütün yalanlarını öğrenen Feride, neye uğradığını şaşırır. Cana sonunda Sedat ve Nalan'ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride'nin fikrini kim değiştirecektir?

Muzo geçmişten gelen karanlık bir sırla, Sedat'ı Nalan'ı üzmemesi konusunda uyarır. Acaba bu büyük sır nedir?

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

  • Camdaki Kız son bölüm izle
  • Camdaki Kız sezon finali izle
  • Camdaki Kız 9. bölüm izle
  • kanal d Camdaki Kız izle
  • Camdaki Kız 9. bölüm kesintisiz izle
  • Camdaki Kız full izle
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi