• $32,379
  • 35,0472
  • 2326.2
  • 9104.31
28 Mayıs 2021 Cuma 09:36 | Son Güncelleme:

Camdaki Kız dizisi 8. bölüm 1. fragman yayına girdi! Camdaki Kız son bölüm tekrarı Kanal D'de hangi günler yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi 8. bölüm 1. fragman yayına girdi! Camdaki Kız son bölüm tekrarı Kanal D'de hangi günler yayınlanacak"

Kanal D imzalı yeni dizi Camdaki Kız'ın 8. bölüm tanıtımı görücüye çıktı. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Camdaki Kız dizisi yine ekrana kilitledi. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Camdaki Kız dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Camdaki Kız dizisi yeni bölümde başarılı performansları ve çiftin büyüleyici uyumu büyük beğeni topladı. Peki Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Dizinin tekrarları ne zaman?

Dizinin olay örgüsü ile şimdiden geniş bir kitleye sahip olan dizinin başrolünde Nalan karakteri ile Burcu Biricik yer alırken, diğer başrolü ise Sedat karakteri ile Feyyaz Şerifoğlu paylaştığı Camdaki Kız yeni bölümü ile 3 Haziran 2021 Perşembe akşamı KANAL D'de.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

"Eğer konuşmak istediğin bir şey olursa ben iyi sır saklarım."

#CamdakiKız dizisi 8. bölümde; Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor!

Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Bunun sonrasında Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

Camdaki Kız 3 Haziran Perşembe saat 20.00'de @KanalD

Feride, Nalan'a uyguladığı şiddetin dozunu artırır!

Feride, Nalan'ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan'a ulaşamaz. Sedat ve Nalan'ın öpüştüğünü gören Feride beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolü kaybeden Feride, Nalan'a uyguladığı şiddetin dozunu artırır. Böylece hayatının en mutlu anını yaşamış olan Nalan'ın hayatı, birden cehenneme dönüşür.

Gizli AVM'yi keşfedip, Gülcihan'ın evde saklandığını anlayan Tako, Gülcihan ve Döndü tarafından alıkonulur. Tako'nun ortadan kaybolması Koroğlu konağında bomba etkisi yaratır. Rafet her yerde Tako'yu ararken, ev halkı bu krizi nasıl çözecektir? Feride, Nalan'ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan'a ulaşamaz. Gün geçtikçe Nalan'a olan hisleri artan Sedat sonunda merak eder ve durumu ailesine açar. Bunun üzerine Koroğlu ailesi İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir ziyarette bulunur. İlk defa Nalan'ın evine giden Muzo, yaşanmak üzere olan büyük felaketi engelleyebilecek midir?

CAMDAKİ KIZ DİZİ TEKRARLARI NE ZAMAN?

Camdaki Kız dizi tekrarı 3 Haziran Perşembe akşamı yeni bölüm öncesi yayınlanacak. Hafta içi duruma görü belli günlerde Kanal D ekranlarında yayına girmesi bekleniyor. Konu ile ilgili günlük Kanal D yayın akışlarını takip edebilirsiniz...

  • camdaki kız
  • camdaki kız 8 bölüm fragmanı
  • camdaki kız yeni bölüm fragmanı
  • camdaki kız dizi tekrarları ne zaman
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi