• $32,394
  • 35,1108
  • 2326.82
  • 9096.1
16 Ağustos 2021 Pazartesi 09:07 | Son Güncelleme:

Benzemez Kimse Bize bugün neden yok? Benzemez Kimse Bize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Benzemez Kimse Bize bugün neden yok" Benzemez Kimse Bize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak"

Bu akşam yeni bölümü ile ilk kez ekrana gelecek olan yapım Benzemez Kimse Bize, Star Tv yayın akışında yer almadı. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla yayınlanacak olan yapımda bu hafta konuk Yıldız Tilbe olacaktı. Peki, Benzemez Kimse Bize bugün neden yok? Benzemez Kimse Bize yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar...

Benzemez Kimse Bize, Star Tv'de seyirci karşısına çıkıyor. Pazar akşamları izleyenlere keyifli zamanlar yaşatacak olan yapımın sunuculuğu diva Bülent Ersoy ve Mustafa Keser yapacak. Her hafta farklı konukların yer alacağı show programı Benzemez Kimse Bize bugün neden yok? Benzemez Kimse Bize yeni bölüm ne zaman? Konuya dair detaylar sizlerle...

BENZEMEZ KİMSE BİZE BUGÜN NEDEN YOK?

Benzemez Kimse Bize bu akşam yayınlanmayacak. Programın Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinden dolayı yayını ertelediği açıklandı.

Yapılan açıklamada, "Karadeniz Bölgesi'ndeki sel felaketinden derin üzüntü duyuyoruz. Programımızın ilk bölümünü ileri bir tarihe ertelediğimizi duyurmak isteriz" ifadelerine yer verildi.

BENZEMEZ KİMSE BİZE HAKKINDA

İzleyici ile canlı telefon bağlantıları ve sürprizlerin yer alacağı Benzemez Kimse Bize, alışılmışın dışında bir müzik şölenini evlerinize getirecek. Tanıtım çekimi için bir araya gelen Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, uyumları ve pozitif enerjileriyle büyük beğeni topladı. Tanıtım çekimlerinde; siyah renkli tül elbisesi ile kamera karşısına geçen Bülent Ersoy'a bitmeyen enerjisi ile hayranlık uyandıran Mustafa Keser eşlik etti.

Benzemez Kimse Bize için çok özel bir stüdyo hazırlandı. Adeta görsel bir şöleni evlerinize getirecek olan programın çekimleri için 480 metrekarelik bir stüdyo kullanılacak. Ünlü sanatçılar Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunacağı "Benzemez Kimse Bize" için 'gazino' atmosferi verilen stüdyonun, 220 metrekarelik kısmında parıltı efekti veren tam 25 bin adet renkli payet kullanıldı.

  • Benzemez Kimse Bize neden yok
  • Benzemez Kimse Bize bu akşam yok mu
  • Benzemez Kimse Bize yeni bölüm ne zaman
  • star tv yayın akışı
  • Benzemez Kimse Bize
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi