• $32,4327
  • 35,1123
  • 2325.34
  • 9096.99
25 Eylül 2021 Cumartesi 18:52 | Son Güncelleme:

Baht Oyunu 15. yeni bölüm 2. fragmanında olay sahne! Baht Oyunu 15. bölümde Bora ve Ada evleniyor mu?

Baht Oyunu 15. yeni bölüm 2. fragmanında olay sahne! Baht Oyunu 15. bölümde Bora ve Ada evleniyor mu"

Baht Oyunu 15. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Baht Oyunu adlı dizisde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Baht Oyunu 15. bölümde Bora ve Ada arasındaki aşkta izleyiciyi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Baht Oyunu 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Baht Oyunu 15. yeni bölümünde Bora, Ada'nın batıl inancını kırmaya çalışırken şirketin ortasında ilişkilerini herkese ilan etmesiyle tüm dengeler değişiyor. Modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kuran Baht Oyunu 15. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

Kanal D'nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi 'Baht Oyunu', 14 Eylül Salı akşamı on ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

BAHT OYUNU 15. BÖLÜM FRAGMANI

BAHT OYUNU DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Bora, Ada'nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora'yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada'dan vazgeçer.

Bora, Ada'nın batıl inancını kırmaya çalışırken şirketin ortasında ilişkilerini herkese ilan eder. Ada ve Bora'nın ilişkisi hem şirkette hem evde bomba etkisi yaratır. Tuğçe ve teyzesi Nergis tarafından sıkıştırılan Ada, duygularına karşı koyup Bora'yı inandırmak için çeşitli yollara başvurur. Ancak bu baht oyunu hiç beklenmedik sonuçlar yaratacaktır.

Selin'in Ali'yi kaçırdığını haber alan Bora ve Ada ikilinin peşine düşer. Ali ve Selin'i durdurmaya çalışırken kendilerini bir oyunun içinde bulurlar. Bu sırada şirkette Bora ve Ada'ya dair ilginç bir dedikodu yayılır. Onlara bir türlü ulaşamayan Rüzgar ve Tuğçe, karış karış Ada ile Bora'yı aramaya başlar.

Ali ve Selin'in planı işler. Nihayet baş başa kalan ikilinin duyguları açığa çıkar ve Bora, Ada'ya aşkını ilan eder.

Çiçeği burnunda aşıklar ilişkilerini gizlemeye karar verirler ancak bu düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

  • kanal d
  • baht oyunu
  • bora
  • baht oyunu ne zaman
  • baht oyunu 15 bölüm fragmanı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi