• $32,3743
  • 35,022
  • 2325.52
  • 9096.28
22 Şubat 2021 Pazartesi 09:55 | Son Güncelleme:

Netflix Atiye 3. sezon yayın tarihi açıklandı mı? Atiye 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Netflix Atiye 3. sezon yayın tarihi açıklandı mı" Atiye 3. yeni sezon ne zaman başlayacak"

Dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Atiye 3. sezon çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuştu. Bilindiği üzere Netflix sayesinde Türkiye'nin dışında bir çok ülkede yayınlanan Atiye dizisi 2. sezonu ile büyük ses getirirken 3. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İnternet aramalarında sıklıkla araştırılan konular arasında yer alan "Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi belli oldu mu?" sorusunun yanıtı haberimizde.

Atiye 3. sezonu heyecanla bekleniyor. Netflix'in en çok ses getiren dizileri arasında yer alan Atiye 3. sezonu için nefesler tutuldu. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı dizi Atiye 3. sezon yayın tarihi ne zaman sorusunun yanıtı ve yeni gelişmeler haberimizde.

Netflix'in başarılı yapımları arasında yer alan Atiye'nin yeni sezonu için gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl ikinci sezonuyla ekranlara gelen dizinin, yeniden çekimlere başladığı iddia ediliyor. Dizinin başrol oyuncuları yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Dikkat çekici hikayesi ile adından söz ettiren Atiye için yeni sezon tarihi merak ediliyor. Yayınlanan ilk iki sezonun ardından yayınlanacak yeni bölümler için meraklı bekleyiş sürüyor. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı dizi ile ilgili son gelişmeleri haberimizde.

ATİYE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Atiye'nin 3. sezon çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuştu. Alınan tedbirler doğrultusunda 3. sezon çekimleri yeniden başladığı konuşuluyor. Atiye 3. sezon tarihinin ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat 3. sezon ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yeni Ay'da başladık çekimlere, Atiye'nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye'nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun."

Atiye 2. sezon 2. bölüm: Serdar, Atiye'yi izlemesi için Hannah'yı görevlendirir. Atiye, Erhan'ın madencilik işleriyle Serdar arasındaki bağlantıyı öğrenir ve Erhan'ın geçmişinden biriyle tanışır.

Atiye 2. sezon 3. bölüm: Atiye, Erhan'a Nazım'ın defterini gösterir ve defterde doğurganlık sembolünü görür. Mustafa, Serap'ın geçmişini araştırır. Atiye şaşırtıcı bir gerçeğin farkına varır

Atiye 2. sezon 4. bölüm: Ozan'ın kaderi pamuk ipliğine bağlıyken Serdar telaşla Atiye'nin nerede olduğunu bulmaya çalışır. Atiye ise dünyanın geleceğinin kendi ellerinde olduğunu öğrenir.

Atiye 2. sezon 5. bölüm: Melek parçaları bir araya getirmeye başlar. Hannah, Erhan'ı bulmasına yardım etmesi için Nazım'ı zorlar. Erhan ve Atiye'yi Kapadokya'da bir yardımsever beklemektedir.

Atiye 2. sezon 6. bölüm: Serap, Melek'e bir işaret gönderir. Seher, Atiye'ye Erhan'ın onu hatırlamasına yardımcı olacak yazıtı gösterir. Ancak Atiye'nin yolculuğunu sekteye uğrar.

Atiye 2. sezon 7. bölüm: Elif'in zamanı tükenirken Serdar, oldukça karanlık olan trajik geçmişini açıklar ve mağaranın girişini göstermesi için Atiye'yi zorlar.

Atiye 2. sezon 8. bölüm: Hamile kadınların ölümüne ilişkin gerçek dün ışığına çıkar. Atiye'nin yolculuğunu tamamlamasıyla iki paralel gerçeklik birleşir. Ama Atiye bunun için bir bedel öder.

Atiye Dizisi Konusu Ne?

Ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sakin ve mutlu bir hayatı olan Atiye, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'de gerçekleşen keşif ile hayatı değişir. Bir üniversite arkeolog öğretmeni olan Erhan, aynı zamanda Göbeklitepe'de kazı çalışmaları da yürütmektedir. Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki gizemli bağı hemen anlayamasa da, daha sonralarında Atiye ve Göbeklitepe arasında ki bağı keşfeder. Atiye, Öğretmen Erhan'a farklı bir kapı açacak ve gizemli olaylar başlar. Atiye daha sonralarında antik tapınağa giderek geçmişini arama kararı alır. Gizem perdesi aralanmaya devam ettikçe Atiye, geçmiş, gelecek ve ruhani ile gerçek arasında sorgulamaya yapmaya başlar. Tabi bütün bu yaşananlar Atiye'nin hayatını derinden etkilemiş, sevgilisi olan Ozan'dan ayrılmak durumunda kalmıştır.

Atiye Dizisi Oyuncuları

Beren Saat (Atiye)

Mehmet Günsür (Erhan)

Metin Akdülger (Ozan)

Melisa Şenolsun (Cansu)

Başak Köklükaya (Serap)

Civan Canova (Mustafa)

Meral Çetinkaya (Zühre)

Hazal Türesan (Hanna)

Cezmi Baskın (Öner)

Tim Seyfi (Serda)

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı