• $32,3776
  • 35,0442
  • 2325.49
  • 9124.17
7 Haziran 2021 Pazartesi 20:36 | Son Güncelleme:

Aşkın Tarifi'nin Şebnem'i İdil Sivritepe kaç yaşında, nereli? Aşkın Tarifi Şebnem kimdir?

Aşkın Tarifi'nin Şebnem'i İdil Sivritepe kaç yaşında, nereli" Aşkın Tarifi Şebnem kimdir"

İdil Sivritepe, Aşkın Tarifi dizisinde Şebnem karakterine hayat veriyor. Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı dizi bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Oyuncu hakkından detaylı bilgi almak isteyenler Aşkın Tarifi Şebnem kimdir? Aşkın Tarifi'nin Şebnem'i İdil Sivritepe kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt arıyor.

Aşkın Tarifi dizisinden Şebnem karakterine hayat veren İdil Sivritepe, dikkatleri üzerine çekti. Kanal D'de ekrana gelen dizi pazartesi akşamlarının gözdesi olmaya aday. Sivritepe, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda arp eğitimi almıştır. İlk kez Sil Baştan dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. Aşkın Tarifi Şebnem kimdir? Aşkın Tarifi'nin Şebnem'i İdil Sivritepe kaç yaşında, nereli?

İDİL SİVRİTEPE KİMDİR?

İzmir'de dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda arp eğitimi aldı. Arp üzerine yurt içi ve yurt dışında pek çok kez eğitim aldı. Lisans eğitimi bittikten sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi almaya başladı.

Müzik alanında başarılı işlere imza atan İdil Sivritepe, oyunculuğa da adım attı. Kamera karşısına ilk kez Sil Baştan isimli dizi ile geçti. Son zamanlarda se Kanal D ekranlarında başlaması beklenen Aşkın Tarifi dizisinde Şebnem rolüne hayat vermesi le adından söz ettirdi.

AŞKIN TARİFİ KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır. Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk'a "aşk dersi" verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

  • Aşkın Tarifi şebnem kimdir
  • İdil Sivritepe
  • İdil Sivritepe kimdir
  • İdil Sivritepe kaç yaşında
  • İdil Sivritepe nereli
  • İdil Sivritepe sevgilisi
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi