• $32,3936
  • 35,1028
  • 2326.71
  • 9134.86
19 Haziran 2021 Cumartesi 10:53 | Son Güncelleme:

Aşk Mantık İntikam konusu ne, oyuncuları kimler? Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama, nerede çekiliyor?

Aşk Mantık İntikam konusu ne, oyuncuları kimler" Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama, nerede çekiliyor"

Aşk Mantık İntikam konusu ve oyuncuları yoğun ilgi gördü. Bu akşam ilk kez Fox Tv'de yayınlanacak olan yapımın yönetmen koltuğunda Murat Öztürk yer alıyor. Romantik komedi tarzı ile ekrana gelecek olan dizinin tüm detayları izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Aşk Mantık İntikam konusu ne, oyuncuları kimler? Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama, nerede çekiliyor?

Aşk Mantık İntikam, bu akşam ilk bölümü ile Fox Tv'de yayınlanacak. Farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi hakkında detaylar merak ediliyor. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu ise Özlem İnci Hekimoğlu & Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınıyor. Aşk Mantık İntikam konusu ne, oyuncuları kimler? Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama, nerede çekiliyor?

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Bir gün Leyla'nın Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir.

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı romantik komedi afişi, kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Dizide başrollere Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Murat Karasu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de eşlik ediyor.

Yapımcılığını No:9 Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın uyarladığı ve 18 Haziran Cuma saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşacak.

AŞK MANTIK İNTİKAM NEREDE ÇEKİLİYOR, UYARLAMA MI?

Aşk Mantık İntikam, Güney Kore dizisi Cunning Single Lady'in yerli uyarlaması olarak hazırlandı.

Dizinin çekimleri; Balat ve Beykoz başta olmak üzere Şile sahil ve Üsküdar Kız Kulesi civarındaki çekimlerine de devam ediyor.

  • Aşk Mantık İntikam
  • Aşk Mantık İntikam konusu
  • Aşk Mantık İntikam oyuncuları
  • Aşk Mantık İntikam nerede çekiliyor
  • Aşk Mantık İntikam uyarlama mı
  • Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi