• $32,3719
  • 35,0721
  • 2325.61
  • 9136.05
4 Ekim 2021 Pazartesi 00:52 | Son Güncelleme:

3 Ekim 2021 MasterChef kim elendi? Bu akşam MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

3 Ekim 2021 MasterChef kim elendi" Bu akşam MasterChef'te ana kadroya kim girdi"

MasterChef'te elenen isim merak ediliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde bir isim yarışmaya veda edecek. Oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından Emre bireysel dokunulmazlığı aldı ve potaya Ateş'i gönderdi. Peki, 3 Ekim 2021 MasterChef kim elendi? Bu akşam MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

3 Ekim MasterChef elenen isim yakından takip ediliyor. Bu akşam yeni bölümü ile TV 8'de ekrana gelecek olan programda heyecanlı anlar yaşanacak. Son oynanan dokunulmazlık oyununun ardından Emre bireysel dokunulmazlığı kazanarak potaya Ateş'i göndermişti. Gözler şimdi elenen isme çevrildi. Peki, 3 Ekim 2021 MasterChef kim elendi? Bu akşam MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

3 EKİM 2021 MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye 2021'in bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde nefes kesen anlar yaşanmaya devam etti. Eleme gecesinde, eleme adayı olan Milhan, Araz, Mustafa, Şükrü, Ateş ve Safanur mutfakta en iyi tabakları çıkarmak için mücadele etti. 6 kişilik ilk eleme etabında yarışmacılar fındık ürünüyle yaratıcı yemekler yaparak en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı ve bu turda 6 isim arasından en iyi 3 yemeği yapan 3 isim elenmekten kurtuldu.

Eleme turunun ikinci etabına kalan Mustafa, Şükrü ve Ateş ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Somer Şef'in özel tarifi olan Limon Meringue Pie tatlısını en iyi şekilde yapmaya çalışan 3 yarışmacı mücadelede adeta soğuk terler döktü. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef'te bu haftanın elenen ismi Şükrü Özsarı oldu.

MASTECHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Milhan, Araz, Mustafa, Şükrü iki oyun sonunda eleme adayı olan isimler. 30 Eylül'ün ilk adayı Ateş oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan Emre bir eleme adayı belirledi. Ardından takım oylaması sonucunda bir eleme adayı daha belli olacak. Emre, 'Takımda hiç yemek kazanmamış biri var, Ateş kusura bakma seni diyorum.' cümlelerini belirtti. Haftanın 5. eleme adayı Ateş oldu.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi