• $32,3975
  • 35,0895
  • 2326.88
  • 9142.4
19 Temmuz 2014 Cumartesi 13:35 | Son Güncelleme:

Sow‘dan Filistin yorumu

Sow‘dan Filistin yorumu

F.Bahçeli Sow, Topuk Yaylası kampında basın toplantısı yaptı, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler:

Kendimi Fener'e hep ait hissettim

"2.5 yıldır Fenerbahçe'de futbol oynuyorum. Lille gibi bir kulüpten geldim ve insanlar benden çok şeyler bekliyordu buraya geldiğimde. Lille'de kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'ye geldikten sonra üzerine koydum, daha iyi bir futbolcu oldum. Bugün kendimi bir Fenerbahçe oyuncusu olarak hissediyorum, gerçek bir Fenerbahçe futbolcusu. Fenerbahçe için kendimi önemli de hissediyorum. Fenerbahçe'ye katkı yapan bir oyuncu olarak görüyorum kendimi, sahada da bunu yapmaya çalışıyorum. Sonuç olarak tabii ki ilk gün ile bugün arasında bir fark var."

Hep aynı dedikodular

"Her yıl biz bu tarz dedikodular ile karşılaşıyoruz. Bir kısmı doğru, bir kısmı yanlış oluyor ama her zaman oluyor. Geçtiğimiz sezonu geride bıraktık ve ilgilenen bazı kulüpler vardı. Bu durum her zaman memnuniyet konusudur. Böyle söylentiler oldu ama ben Fenerbahçe'de kaldım. Şu an Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Şu anda takımımla birlikte kampta çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum. Burada çalışmalarımızla birlikte gelecek sezona hazırlanmak istiyorum. Şu anda futbolu bırakmakla ilgili en ufak düşüncem yok. İlerleyen yıllarda ise Fenerbahçe'de bırakıp bırakmayacağımı Allah bilir."

Diego çok zeki oyuncu

"Diego gerçekten çok zeki ve teknik kapasitesi çok yüksek bir oyuncu. Fenerbahçe'ye çok şeyler katacaktır. Bizi besleyebilecek, bize atacağı paslarla çok büyük yardımları olacaktır. Onun tekniğinden çok faydalanacağız. Takımı oynatabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum."

Kilolar her zaman sorun

"Geçen yıla kıyasla bu yıl daha az kilolu başladım yeni sezon hazırlıklarına. Bu sezon farklı bir sezon. Yepyeni hedeflerle bu sezona başlıyorum.  Tatil sonunda oyuncuların kilo alarak dönmesi aslında normaldir."

Tamamen Ba'nın kararı
"Tamamen Demba Ba'nın kendi kararıydı. Çok net bir katkım olduğunu söyleyemem. Sık sık İstanbul'a gelmişti. Maçları izlemek ve beni görmek için. Ben kişisel olarak şunu söyleyebilirim; İstanbul'a gelerek, Türkiye'yi seçerek çok iyi bir seçim yaptı. Staddaki atmosferi gördü beni izlemeye geldiği zaman, staddaki atmosferden etkilendi. Buraya gelmedeki sebeplerinden biri bu atmosferdir. Diğer etken ise Türkiye'nin çok güzel ve müslüman bir ülke olmasıdır. Fenerbahçe taraftarları böyle bir transfer beklemiyordu belki ama onlar için de güzel bir sürpriz oldu."

Filistin kalpten yaralıyor

"Gazze'de olanları görmek çok üzücü. İşin siyasi boyutunu detayıyla bilmiyorum. Televizyonu açtığınız zaman olanları görmek, o insanların yaşadıklarını görmek beni kalpten yaralıyor. Kendi başımıza gelmesini istemeyeceğimiz olayları görüyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu olaylar sona erer. Onlara dualarımızı eksik etmeyelim. Ben de dua ediyorum. En kısa zamanda bunun sona ermesini istiyorum."

Orada olsak ne yapardık bilemiyorum

"Dünya Kupası'nda Afrika ülkeleri çok başarılı görünmüyor olabilir ama Cezayir ve Nijerya gruptan çıkmayı başardı. Afrika futbolunun, Avrupa futbolunun aynı seviyede olmadığını düşünüyorum. Afrika ile Avrupa arasında fark var. Afrika, hem saha içi hem saha dışı olarak Avrupa'dan çok geride. Daha önceki yıllarda Afrika, Senegal ve Gana gibi çeyrek finale çıkan takımlar çıkardı. Hepimiz bunu umuyoruz ki Afrika takımları gelecekte daha da ileri gidebilir. Yarı finali henüz göremedik. Senegal orada olsaydı, ne kadar başarılı olurdu bilemiyorum."

Hep daha üst noktalar hedefliyoruz

"Tüm Fenerbahçe taraftarları için, tüm kulübümüz için bugünün (19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü) çok güzel bir gün olmasını diliyorum. Fenerbahçe mevcut olduğu sürece böyle bir gün aynı şekilde kutlanır. Biz oyuncular olarak Fenerbahçe'yi daha üst noktalara taşımaya çalışıyoruz."

Formalar çok güzel v eşık 

"Bu sabah gördüm ben de formalarımızı. Tasarımı çok güzel, çok şık formalar. Oyuncular olarak da bu sabah kendi aramızda konuştuk. Biz oyuncular olarak bu formaları giyip sahaya çıkmak konusunda sabırsızlık duyuyoruz."

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi