ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Yusuf Sarı'nın yeni adresi resmen duyuruldu! Herkes ters köşe oldu...

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Sarı'nın sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. Milli oyuncu Yusuf Sarı'ya sürpriz bir takım talip oldu. İşte detaylar...

6 Nisan 2024 Cumartesi 23:17 | Son Güncelleme:
Ve Yusuf Sarı'nın yeni adresi resmen duyuruldu! Herkes ters köşe oldu...

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Sarı, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Milli oyuncu, sürpriz bir imzaya hazırlanıyor.

FATİH TERİM, YUSUF SARI'YI İSTİYOR

Adana Demirspor'da bu sezon birçok ismin ayrılmasının ardından Yusuf Sarı'nın da bu kervana katılması bekleniyor. Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yürüttüğü Yunanistan ekibi Panathinaikos, Yusuf Sarı'yı yakından takip ediyor. Sezon sonunda Yunan ekibinin, milli yıldız için devreye girmesi bekleniyor. Adana Demirspor'un makul bir teklif gelmesi halinde bu ayrılığa sıcak baktığı aktarılıyor.

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Öte yandan, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da Yusuf Sarı için sıcak takibe başladığı belirtiliyor. Yurt dışından da birçok talibi bulunan 25 yaşındaki oyuncu için transfer sezonunda Adana Demirspor'un kapısı çalınacak.

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Akdeniz ekibiyle 28 maçta süre alan Yusuf, 5 gol 10 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesi 2025 Haziran'da sona erecek olan yıldız oyuncunun, 6 milyon euroluk piyasa değeri bulunuyor.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı