ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Elveda Wilfried Zaha! Transferi resmen duyurdular...

Wilfried Zaha için Galatasaray dönemi sona erdi. Sezon başında sarı kırmızılılara transfer olan ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Wilfried Zaha'nın yeni adresi ise belli oldu. İşte detaylar...

6 Mart 2024 Çarşamba 20:52 | Son Güncelleme:
Elveda Wilfried Zaha! Transferi resmen duyurdular...

Sezon başında yıldızlarla dolu bir kadro kuran Galatasaray'ın en dikkat çeken hamlesi ise Wilfried Zaha olmuştu. Sarı kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de istediği Wilfried Zaha'yı renklerine bağladı. Ancak bu transfer çalımı, Galatasaray için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Forma giydiği süre boyunca beklentilerin çok altında kalan 31 yaşındaki futbolcunun Türkiye macerası sona erdi.

WILFRIED ZAHA TRANSFERİ DUYURULDU

Galatasaray'da Okan Buruk'un sistemine uyum sağlayamayan ve kulübede olmaktan ciddi şekilde rahatsız olan Wilfried Zaha, İngiltere'ye geri dönüyor. İngiliz basını, yıldız futbolcu için yapılan transfer girişimini duyurdu. Gelen bilgilere göre; Fulham, Wilfried Zaha için gemileri yaktı. İngiliz ekibi, tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamakta kararlı. Öte yandan Fulham'a İngiltere'den çeşitli rakipler de var. O kulüpler, Everton, West Ham United ve Aston Villa.

AYRILMAK İSTİYOR

Öte yandan Wilfried Zaha da İngiltere'ye geri dönmeye sıcak bakıyor. Sezonun sonu ermesiyle birlikte Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Wilfried Zaha, Suudi Arabistan'dan kendisine gelen ilgiyi ise göz ardı ediyor.

www.aksam.com.tr