ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Elveda Abdülkerim Bardakcı! Galatasaraylıları yıkan ayrılık gelişmesi...

Galatasaray'ın yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Abdülkerim Bardakcı'ya Avrupa kulüpleri talip oldu, Galatasaray harekete geçti.

26 Mart 2024 Salı 20:01 | Son Güncelleme:
Elveda Abdülkerim Bardakcı! Galatasaraylıları yıkan ayrılık gelişmesi...

Galatasaray'ın milli savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, sezon sonunda ayrılığa hazırlanıyor. Yıldız ismin birçok talibi bulunurken, Galatasaray yönetimi de harekete geçti.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA SICAK TAKİP!

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın her zaman sahada görmek istediği isimlerden birisi oldu. Etkili oyunuyla peşine birçok kulübü takan milli stoper, sezon sonunda kritik bir karara yaklaşıyor. Aktarılan haberlere göre; İtalya ve Almanya'dan birkaç kulüp Abdülkerim'in durumunu yakından takip ediyor.

GALATASARAY'DAN KARŞI ATAK!

Galatasaray yönetimi ise deneyimli savunmacısı ile yollarını ayırmamaya kararlı. Sarı kırmızılı yönetiminin, sezon sonu Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinde iyileştirme yapacağı belirtiliyor. 29 yaşındaki stoper, kritik bir kararın eşiğine yaklaşıyor.

2 KATTAN FAZLA DEĞERLENDİ!

Galatasaray'a transfer olduğunda piyasa değeri 4 milyon euro olan Abdülkerim'in şu anki piyasa değeri 9.5 milyon euro. Milli stoper, 1.5 senede piyasa değerini 2 katından daha fazla bir seviyeye çıkardı. Abdülkerim'in sözleşmesi ise 2025 Haziran'da sona eriyor.

aksam.com.tr