ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Altay Bayındır'a çok ağır darbe! Kimse bu kadarını beklemiyordu...

İngiliz devi Manchester United'da forma şansı bulamayan Altay Bayındır için kötü haber duyuruldu. Kırmızı Şeytanlar, Altay Bayındır'a rakip çıkarttı. İşte detaylar...

25 Mart 2024 Pazartesi 21:42 | Son Güncelleme:
Altay Bayındır'a çok ağır darbe! Kimse bu kadarını beklemiyordu...

İngiliz devi Manchester United'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Altay Bayındır için kötü haber duyuruldu. Kırmızı Şeytanlar, milli kaleciyi yok saydı ve alternatif isimleri araştırmaya başladı.

ALTAY BAYINDIR'I YIKAN HABER!

Fenerbahçe'de geçirdiği süreçten sonra kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Altay Bayındır, İngiltere'nin yolunu tutmuştu. Manchester United'a transfer olan Altay, Andre Onana'nın gölgesinde kaldı ve yeteri kadar forma şansı bulamadı.

Manchester United ise kaleci transferi için harekete geçti. Aktarılana göre; Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid kalecisi Andriy Lunin'i ve ABD ekiplerinden Columbus Crew'de forma giyen 23 yaşındaki file bekçisi Patrick Schulte'yi kadrosuna katmak istiyor.

TERCİH: YENİ TRANSFERLER

Bu isimlerin olası transferinde; Altay Bayındır ve performansıyla sürekli eleştiri oklarının hedefi olan Andre Onana'nın tercih dışı kalması bekleniyor.

1 MAÇTA FORMA GİYDİ!

İngiliz devinin kalesini yalnızca 1 maçta koruyan Altay, karşılaşmada 2 gol yedi.

aksam.com.tr