ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Wilfried Zaha İstanbul'a veda etti! Galatasaray macerası resmen sona erdi

Wilfried Zaha Galatasaray'a veda etti. Sarı kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcunun yeni adresi açıklandı. İşte Wilfried Zaha transferinin detayları...

23 Mart 2024 Cumartesi 20:09 | Son Güncelleme:
Wilfried Zaha İstanbul'a veda etti! Galatasaray macerası resmen sona erdi

Süper Lig lideri Galatasaray, bu sezon yıldızlarla dolu bir kadro kurdu. Sarı kırmızılıların yaz aylarında en çok ses getiren transferlerinden birisi de Wilfried Zaha olmuştu. Fildişi Sahilli futbolcunun Galatasaray macerası ise yalnızca 1 sezon sürdü. Wilfried Zaha, İstanbul'dan ayrılıyor. İşte detaylar...

ELVEDA WILFRIED ZAHA!

Galatasaray'ın büyük beklentilerle Crystal Palace'tan transfer ettiği Wilfried Zaha, sarı kırmızılılarda hayal kırıklığı yarattı. İstikrarsız performansının yanında aldığı maaşla birçok kez gündeme gelen tecrübeli oyuncu için Galatasaray dönemi sona erdi. İngiltere'den gelen bilgilere göre; Premier Lig ekibi West Ham, Wilfried Zaha için kolları sıvadı. İngiliz ekibi, oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı.

GALATASARAY AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Öte yandan Galatasaray cephesi ise Wilfried Zaha ile yolların ayrılmasına sıcak bakıyor. İngiliz kaynaklarından gelen bilgilere göre sarı kırmızılı kulüp, Zaha'nın maaşından kurtularak o bölgeyi yeni sezonda farklı bir dünya yıldızı ile güçlendirecek. Oyuncu cephesi ve West Ham kulübünün el sıkışması durumunda, Wilfried Zaha için Galatasaray dönemi resmen sona ermiş olacak.

Bu sezon sarı kırmızılı formayla toplamda 37 maçta boy gösteren Zaha, 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Önümüzdeki günlerde Wilfried Zaha transferinin resmiyet kazanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr