ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yüzyılın kadrosu kuruldu! Kylian Mbappe transferi resmen duyuruldu

Herkesin merakla beklediği Kylian Mbappe transferi resmen açıklandı. Fransız dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi belli oldu. Öte yandan Kylian Mbappe transferi sonrası 2 yıldız daha imzayı atıyor. İşte detaylar...

22 Mart 2024 Cuma 22:23 | Son Güncelleme:
Ve yüzyılın kadrosu kuruldu! Kylian Mbappe transferi resmen duyuruldu

Dünyanın en değerli futbolcularından biri olan Kylian Mbappe, PSG'ye veda etti. Fransız golcü, sezon sonunda Paris Saint-Germain ile yollarını ayırma kararı aldı. Dünya futbolu ise Mbappe'nin yeni adresini merak ediyordu. 25 yaşındaki forvetin yeni durağı netlik kazandı.

KYLIAN MBAPPE TRANSFERİ DUYURULDU

Fransız golcü Kylian Mbappe, sezonun sona ermesiyle birlikte Real Madrid'e imza atıyor. Eflatun beyazlılar, yıldız futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle bu transferde bonservis bedeli harcamayacak. Ancak oyuncuya rekor miktarda bir maaş ödeyecek. Ayrıca Real Madrid, bu yaz transfer dönemine damga vurmaya devam edecek. İspanya'dan gelen bilgilere göre Real Madrid'in yaz transfer dönemi takviyeleri Kylian Mbappe ile sınırlı değil. Sol ve sağ bek bölgelerini güçlendirmek isteyen Real Madrid, 2 yıldız isim için resmen harekete geçti.

İKİ BEKE DE DÜNYA YILDIZI!

Kadrosunda büyük bir yenilenmeye giden Real Madrid, sol ve sağ bek bölgelerine 2 yıldız transferi için gaza bastı. Gelen bilgilere göre Real Madrid, sağ beke Trent Alexander-Arnold transferini yapmak için Liverpool ile temaslara başladı. İngiliz kulübü her ne kadar oyuncuyu satmak istemese de Real'in bu transferi tamamlamak için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.

Sol beke ise Alphonso Davies takviyesi yapılacak. Real Madrid, bu transfer için toplamda 50 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Kadrosunda birçok genç futbolcusu olan eflatun beyazlılarda başkan Florentino Perez, bu transferlerle de birlikte önümüzdeki 10 yılı domine edecek bir takım kurmayı hedefliyor.

www.aksam.com.tr