ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi resmen duyuruldu! Emre Mor hayırlı uğurlu olsun

Emre Mor, bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye sezon sonunda temelli olarak veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcu, sarı lacivertlilerin sürpriz transferinde takas olarak kullanılacak. İşte Emre Mor haberinin detayları…

25 Mart 2024 Pazartesi 22:46 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi resmen duyuruldu! Emre Mor hayırlı uğurlu olsun

Emre Mor, 2022 yaz transfer döneminde Volkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük'te gösterdiği çıkışla Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Sakatlıklar ve pozisyonundaki oyuncuların çokluğu nedeniyle sarı lacivertli formayı düzenli olarak giyemeyen 26 yaşındaki futbolcu, ara dönemde kiralık olarak yeniden Karagümrük'ün yolunu tutmuştu. Emre Mor, sezon sonunda yapılacak takasla Fenerbahçe'ye veda edecek.

EMRE MOR TAKASTA KULLANILACAK

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ün genç sol beki Levent Mercan'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Fanatik'in haberine göre; Sarı lacivertliler 23 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda İstanbul ekibinde kiralık olarak forma giymekte olan Emre Mor'u takasta kullanacak. Fatih Karagümrük cephesinin Emre Mor'un yanı sıra Fenerbahçe'den bir miktar para talep edebileceği kaydedildi.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Levent Mercan için Galatasaray'ın ara transfer döneminde yaptığı girişimler başarısız sonuçlanmıştı. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonu takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak genç oyuncu için yapacağı girişimlerini hızlandıracak.

EMRE MOR'UN SEZON RAKAMLARI

Emre Mor bu sezon Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük formalarıyla 16 maçta 676 dakika görev aldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu bu süre içinde skora 1 gol ve 3 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr