ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Luka Modric hayali gerçek oldu! Sonunda "Tamam" dedi: Yüzyılın transferini resmen duyurdular...

Luka Modric için Real Madrid hikayesi sona eriyor. 2012'den beri formasını giydiği İspanyol devine sezon sonunda veda etmeye hazırlanan yıldız oyuncu Luka Modric'in yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

15 Mart 2024 Cuma 17:53 | Son Güncelleme:
Ve Luka Modric hayali gerçek oldu! Sonunda "Tamam" dedi: Yüzyılın transferini resmen duyurdular...

Real Madrid'de Luka Modric hikayesi sona eriyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Luka Modric, sonunda Suudi Arabistan'dan gelen tekliflere yeşil ışık yaktı.

LUKA MODRIC, REAL MADRİD'DEN AYRILIYOR

2012'nin yazında Tottenham'dan 35 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e imza atan ve uzun yıllardır formasını giyen Luka Modric için yolun sonu gözüktü. Sezon sonunda İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek olan Hırvat yıldız, yeni takım arayışlarına başladı ve menajerine talimat verdi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İspanya basınında yer alan habere göre; Sezon sonunda Real Madrid ile vedalaşacak olan Luka Modric, sonunda Suudi Arabistan ekiplerine yeşil ışık yaktı. Geçtiğimiz yaz gelen teklifleri geri çeviren Hırvat yıldız, bu yaz gelecek olan teklifleri değerlendirmeye hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcu, gelecek sezon Suudi Arabistan Ligi'nde boy göstermeye çok yakın.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Luka Modric, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1595 dakika sahada kalan 38 yaşındaki Hırvat yıldız, 2 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.