ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Lorenzo Insigne hayırlı olsun! Süper Lig devinden yılın transferi: Havalimanı dolup taşacak...

Lorenzo Insigne için MLS hikayesi sezon sonunda sona eriyor. Toronto'dan ayrılmaya ve Avrupa'ya dönmeye hazırlanan yıldız oyuncu Lorenzo Insigne'nin yeni durağı Süper Lig. İşte detaylar...

21 Mart 2024 Perşembe 17:24 | Son Güncelleme:
Ve Lorenzo Insigne hayırlı olsun! Süper Lig devinden yılın transferi: Havalimanı dolup taşacak...

MLS ekibi Toronto'dan ayrılmaya hazırlanan Lorenzo Insigne'nin yeni adresini duyurdular. Yeniden Avrupa'da boy göstermek isteyen yıldız oyuncu Lorenzo Insigne'yi Süper Lig devine yazdılar.

LORENZO INSIGNE, AVRUPA'YA DÖNÜYOR

Uzun yıllar Serie A devi Napoli'de forma giydikten sonra 2022'nin yazında MLS ekibi Toronto'ya imza atan Lorenzo Insigne, önümüzdeki yaz takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan yıldız, yeniden Avrupa'da boy göstermek istiyor ve bu doğrultuda menajerine talimatı verdi.

YENİ DURAĞI SÜPER LİG

İtalya basınında yer alan habere göre; Toronto'dan ayrılmaya hazırlanan Lorenzo Insigne'nin yeni durağı Türkiye olacak. Süper Lig devi Galatasaray, sezon sonu yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki oyuncunun hedefi kendisini yeniden Avrupa arenasında göstermek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Lorenzo Insigne, bu sezon Toronto formasıyla şu ana kadar 4 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 284 dakika sahada kalan 32 yaşındaki İtalyan yıldız, 2 golle takımına katkıda bulundu.