ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Kerem Aktürkoğlu transferi resmen duyuruldu! Hayırlı uğurlu olsun...

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplamış ve Avrupa ekiplerini peşine takmıştı. Geleceği merak konusu olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

20 Mart 2024 Çarşamba 11:27 | Son Güncelleme:
Ve Kerem Aktürkoğlu transferi resmen duyuruldu! Hayırlı uğurlu olsun...

Galatasaray'ın parlayan yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Avrupa ekiplerini peşinden koşturan Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme için anlaşmaya vardı.

KEREM AKTÜRKOĞLU, AVRUPA'NIN RADARINDAYDI

2020'nin yazında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan ve yükselen performansıyla büyük beğeni toplayan Kerem Aktürkoğlu, birçok Avrupa ekibinin radarına girmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların milli yıldızı için önümüzdeki yaz tekliflerin gelmesi bekleniyor.

TRANSFERİ SONUNDA DUYURDULAR

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için sıcak bir gelişme yaşandı. Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile yeni sözleşme konusunda anlaşan sarı-kırmızılılar, milli yıldız ile de el sıkıştı. Yeni mukavelede yıllık ücrette yükselişe gidilecek ve gelecek tekliflere karşın kulübün eli güçlendirilecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 45 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 42'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3436 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli yıldız, 14 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.