ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'de büyük kriz! Emre Belözoğlu neye uğradığını şaşırdı...

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nde dibin dibini gördü. Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattının kıyısına gelen sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu, kariyerinde bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

6 Mart 2024 Çarşamba 17:33 | Son Güncelleme:
Süper Lig'de büyük kriz! Emre Belözoğlu neye uğradığını şaşırdı...

MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu için işler yolunda gitmiyor. Küme hattının kıyısında bulunan sarı-lacivertlilerde genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerinin en kötü sezonunu yaşıyor.

MKE ANKARAGÜCÜ, KÜMENİN KIYISINDA

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde işler yolunda gitmiyor. Ligdeki son 6 maçından yalnızca 2 puan toplayabilen Emre Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertliler, 15. sıraya kadar geriledi ve küme hattıyla arasındaki puan farkı 1'e kadar düştü.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN KARİYERİNDE BİR İLK

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük kariyerinde kötü bir ilki yaşadı. Daha önceden Fenerbahçe ve Başakşehir'i de çalıştıran genç çalıştırıcı, maç başına puan ortalaması olarak en kötü grafiğini başkent ekibinde çizdi. 43 yaşındaki teknik adam, maç başına 1.50 puan toplayabildi.

ŞU ANA KADARKİ KARNESİ

Şu ana kadar MKE Ankaragücü'nün başında 26 maça çıkan Emre Belözoğlu, bu karşılaşmalardan 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.